Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még itt olyan pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még itt olyan pasik, akik nem hordanak feszülős cuccokat, rózsaszínt, béna kamu szemüveget?

Figyelt kérdés
kétségbe vagyok esve máár :(( 17L
2012. okt. 21. 20:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem,hogy egyesek miért lázadnak annyira a feszülős cuccok ellen. Nem mai találmány, már ezelőtt sok sok évtizeddel is ugyanolyan stílus, menő jelenség volt mint ma. Csak nem rövid vastag tömzsi lábakra van kitalálva egy feszülős farmer, hanem hosszú sportos lábakra. pl. Egyébként meg mint a retro discoban, mint a rockerok közt, mint az oldscool skinheadek közt, punkok közt mindenütt menő volt egykoron meg ma is a feszülős farmer például. Nézz meg egykét régebbi képet. Pedig ezek a felsorolások nem épp elv-társak, de nem is stílustársak. A feszülős cuccokban nincs semmi homoszex jelleg, csak egykét csökött agyú aggatja ezt a klisét valakikre. Rózsaszín póló az egy udorítóság, ez nem vitás, nőkön is gumicukor feeling az ilyen szín, nemhogy férfiakon,az tényleg szánalmas. Kamu cuccokkal meg értelmes ember nem foglalkozik ,mert csak hülyét csinál magából. Vagy vegyél minőségi drága jót, vagy vegyél átlagosabb nonamet, de hamis szarokkal ne égesd magad, mert kilóméterekről ordít,hogy gagyi vagy.
2012. dec. 4. 19:54
 32/43 anonim ***** válasza:

A mérsékelten feszülős cuccal nekem sincs gondom. Jobban is áll az embernek, mégsem lóg rajtad annyira, esztétikusabb is, jobban érzi magát az ember benne.

Én az ilyen divatmajmolós gyökerekkel nem tudok megbékülni, a béna divatszemüvegeikkel, az egymást majmoló gyökér hajaikkal és a tenyérbemászó kib*szott stílusukból is visszavehetnének, mert úgy viselkednek, mintha királyok lennének.

A napokban kapcsolgattam a tv-t, ráfutottam a továbbra is fantasztikus viva tv-re, és az egyre idiótább műsorvezetőikre. Akkor a reklám után ment egy műsor, a stáb a tanyán - többek közt Fluorral, aki egyébként még talán a legelviselhetőbb közülük - vicc ami ott volt. Persze műsor az egész, de ezek az életben is ilyenek. Egyszerűen szánalmas amit leműveltek.

2012. dec. 4. 20:31
 33/43 A kérdező kommentje:

19:54 hát azért az nem normális ha feszülősebb cuccot hord mint én, pedig nálam aztán nehezebb :D

am a mérsékelten feszülős cuccok még okék, nem kell 3 számmal nagyobbat hordani

[link]

de pl ez már egyáltalán nem vonzó ://

2012. dec. 4. 21:02
 34/43 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Íme ezekre gondoltam. Midnig is stílis volt a feszülősebb farmer sok szubkulturában, és mindnek megvolt a maga hatalmas rajongótábora.

Egyébként a skinny sztáyl farmerokkal igazából nincs semmi gond, ha atletikus tested van, nem egy csülkös tülkös / vagy egy pálcikaemberke vagy ,akkor simán jó.

Az a gáz, amit az utóbbi években csinálnak, főleg a tinik, hogy egy ilyen feszülős famerhoz nem egy testhezálló áramvonalas formájú cipőt húznak fel, hanem mindenféle gigyi gagyi durung deszkás cipőt, vagy magasított szárú basketball szarságot, illetve most nagy divat hozzá ez a durung fosszínű bakancs nem bekötve felül. Ezeket annyira nevetem. Annyira nem passzol hozzá kinézetre.

2012. dec. 4. 21:48
 35/43 anonim ***** válasza:
[link] Metallica feszülős farmer! Pedig nem divat majmok, főleg ebben az időszakban nézd meg őket. Jó ők pálcika emberek voltak még akkoriban, de csak lásd, a feszülős farmer mindig rajongott cucc volt.
2012. dec. 4. 21:50
 36/43 anonim ***** válasza:

Olyan a kínálat,amilyen a kereslet.Amíg ez jön be a csajok nagyrészének,addig ilyenek lesznek a pasik.Mondjuk én a bőrdzsekimet,és a farmert nem fogom csőgatyára cserélni,talán ezért is nem jövök be a tinilányoknak.De a 18 évesek már bírnak..

16/F

2012. dec. 4. 21:55
 37/43 anonim ***** válasza:

33 -as. Elolvastam részletesebben ezen a velvet szaron mi ellen is megy a lázadás. Kicsit olyan ez,hogy az ellentábor most összefogott, hogy ne legyenek olyan nagyképűek. Ez kicsit olyan ,mint a szegény emberek összefognak a gazdagok ellen, és azt kezdik reklámozni, hogy higgyétek el, nem menő gazdagnak lenni, sokkal jobb nekünk szegényeknek. Kicsit olyan hozzáállás ez is.

Tények: Rengeteg stílus van, annak meg mindnek vannak követői. Rengeteg nő van akinek ez, másiknak meg amaz jön be. Egyszerüen azt kell felfogni, hogy nem az számít miben vagy, hanem hogy ki hordja. Ha egy Ryan Reynlodsnak csupaszra van gyantázva a mellkasa, az nem probléma a nőknek egyáltalán, mert izmos, helyes, arányos arcú sztár pali. Ha átlag Jóskegyeröknek mer sima mellkasa lenni aki egy egyszálbél pojáca, akkor az már homár a köbön. Ugyanez a csőnadrág is. Ha Daniel Craig viseli a legújabb James Bond filmben, akkor a nők olvdnak tőle, mert annyira jól áll neki, mert ő igazi férfi. De ha csóró Jaskagyerők hordja a nagy tuskó/ pálcika lábaival, akkor homár a köbön. Napszemüveggel is kb. ez a helyzet. Egyszerüen nem mindegy ,hogy kik hordják ezeket a cuccokat. Mindent tudni kell viselni. Ugyanígy a térdközépig érő ülepű farmer is egy szétszteroidozott nigga rappernek lehet hogy jól áll ahhoz a testalkathoz, kinézethez, de egy hófehér bőrű 195 centis 50 kilós nyurgagyereknek a gyegle pofájához elég szamár kinézetele van. A gond az az,hogy az emberek nem tudnak a kinézetelükhöz, egyéniségükhöz megfelelően öltözni, csak magukra aggatják azt amit egy igényes kinézetelű sztár idolon látnak, és máris azt hiszik rajtuk is menő lesz. EZ nem minden esetben van így. CSak ha egyébként is mint emberek, a sztárok jellegeivel büszkélkedhetnek.

2012. dec. 4. 22:05
 38/43 anonim ***** válasza:
Amit le írt az utolsó, abban sajnos van valami.
2012. dec. 5. 02:32
 39/43 A kérdező kommentje:
uccsó előtti: a képet nem a szöveg hanem a kép miatt linkeltem, ami szerintem továbbra is undorító, hiába a metallica, hiába akármi más. de am persze igazad van a többi részben valamilyen szinten, de egy csőgatyás rózsaszín felsős ortopéd szemüveges gyerek akkor sem fog bejönni ha úgynéz ki mint ryan reynolds :D de ha mondjuk valaki szereti a csőgatyákat, de amúgy meg teljesen normálisan öltözködik az még úgy ahogy elmegy, de így főleg egybe nagyon tudnak ütni :S
2012. dec. 5. 17:45
 40/43 anonim ***** válasza:
Igazad van előző, ezek így egyben nyomorékul néznek ki, igazából csak a feszülős cuccok és azon belül is a csőnadrág amit úgy ahogy védtem. De a rózsaszín, meg a kamu cuccok azok nyilván bénán néznek ki. FEszülős cucc az formás testre való, azon jól áll. Az a gáz, hogy sokan nem alkatukhoz megfelelően öltözködnek.
2012. dec. 5. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!