Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még itt olyan pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még itt olyan pasik, akik nem hordanak feszülős cuccokat, rózsaszínt, béna kamu szemüveget?

Figyelt kérdés
kétségbe vagyok esve máár :(( 17L
2012. okt. 21. 20:29
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
36%
Na a kőrocker az ugyanolyan személytelen egyen, mint a homo stílus, és ez vonatkozik az összes szubkultúra majmolóra 16 évesen még elmegy de 2-3 év múlva már szánalmas.
2012. okt. 21. 21:29
 22/43 A kérdező kommentje:
...jó
2012. okt. 21. 21:37
 23/43 anonim ***** válasza:
Azért azt kalkuláld be, hogy akármilyen stílust választasz, mindnek megvannak a követői, és szinte sose tudsz egyedi lenni ilyen téren. Ha egyik kasztba se akarsz tartozni: lógós lötyögős rapper, szakadt rocker, dicko-s rózsaszín homár,az öltönyös hívatalnok ripacs stb.. akkor meg a stílus nélküliek unalmas kasztjában találod magad. Ne aggódj, abból is van kismilliárd.
2012. okt. 21. 21:40
 24/43 anonim ***** válasza:
Egyre több a homárkülsejű fiúcska, de ez csak előny nekünk, igazi férfiaknak.
2012. okt. 21. 21:42
 25/43 anonim ***** válasza:
Miért előny? Egyre több ilyen homár van ,de érdekes, nekik is megvan a rajongó körük nőügyileg. Minden szarnak megvan a keletje ne aggódj. Semmivel nem leszel előrébb, mert a divat változik, korosztályonként. Persze vannak általános alapok, ami minden korszakban megállta a helyét, de attól még lehet hogy amilyen épp te vagy, az nem jön be sok mai macának. Ők már ezekre a tarkabarka lánykinézetelű aranyosgyerekekre vannak szakosodva.
2012. okt. 21. 21:54
 26/43 A kérdező kommentje:
hát azok a lányok nagyrészt olyanok is.
2012. okt. 21. 21:58
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Általában azért lehet látni a lány külsejéről is,hogy melyik irányvonal jön be neki. Kis csicskák, hozzáöltöznek a kedvelt palijukhoz, hogy az majd hátha ezért felfigyel rájuk. Punk picsuszok a legszánalmasabbak. De rondák. Épp ma láttam egyet, aki korábban olyanvolt, mára kinőtte, és valami gyönyörű nőies kinézetele lett, alapból szép lány. Változnak az idők.
2012. okt. 21. 22:11
 28/43 anonim válasza:
Férfi léttemre kinemálhatom a rózsaszin cuccokat,még nöken sem nagyon szeretem,nem hogy egy férfin.Lehet túl maradi vagyok,de ezen már nemfogok változtatni.
2012. okt. 22. 10:20
 29/43 anonim ***** válasza:

***** elvtárs jelen! :)

És olyan lányok is vannak, akiknek nem az kell? :D

2012. dec. 4. 19:48
 30/43 Thom12 ***** válasza:

Én!

Velem meg pont ezért fújjoznak a lányok,

hogy 20évet lemaradtam, igaz is már

34 éves vagyok. :)

2012. dec. 4. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!