Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mindenről kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mindenről kell tudni a szülőknek?

Figyelt kérdés

Sosem szoktam hazudni nekik,de most egyszerűen nem merem megmondani,hogy 17 éves létemre egy 27 éves fiúval találkozom.(Akivel ráadásul nem is komoly kapcsolatot szeretnék.)

Szerintetek jó döntés lenne megmondanom,hogy egy 27 éves fiúva találkozom?De ha igen,akkor mit mondjak,hogy miért?

Azt hiszem ez életem legszánalmasabb kérdése..:)

2012. okt. 21. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
már miért kéne mindenről tudniuk..? magánéleted lehet.
2012. okt. 21. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért kell tudniuk mindent, mert ők a szüleid. Azért, hogy ha baj van, eltűnsz, bajod esik, tudják, hogy hol keressenek először! Csak ezt a sok fiatal nem érti, amíg nincs gyereke.
2012. okt. 21. 10:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Megértem.Viszont a legjobb barátom tud róla,szóval ha "gond" lenne ő szólna szüleimnek.

Másrészt természetesen minden "óvintézkedést" megteszek,amíg nem ismerem valamennyire,addig nem megyek a lakására sem sehova,csak oda,ahol vannak emberek.

2012. okt. 21. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem is olyan nagy baj, sőt... kezdesz felnőni, szóval azt ők sem várhatják el, hogy minden lépésedről beszámolj. Viszont azért tényleg nem úgy kell lelépni, hogy fogalmuk sincs róla, h otthon vagy vagy sem...

Ha mindig mindenről beszámoltam volna a szüleimnek, hát... nem lennének elragadtatva. Főleg, hogy mindent túlreagálnak és nem értenek meg, pedig nem is olyan huuu de egetrengető dolgok.

2012. okt. 21. 10:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2012. okt. 21. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Jaj! Kicsim! Ne menj a lakására! Ne légy buta kis tini! Nincs szükséged egy perverz felnőttre.

Találsz a magad korabeliek között is partnert.

Nagyon sok minden történhet veled.

Sokan beleszaladtak már ilyen kapcsolatba.

Van olyan, aki csak évek múltan került haza.

Ne létesíts kapcsolatot neten talált ismeretség után.

Nem csodálom, hogy nem mered elmondani a szüleidnek. Te is tisztában vagy vele, hogy mekkora butaságra készülsz.

Egyszerűen fel sem tudod fogni, hogy mekkora veszélynek teszed ki magad. Gondolj a szüleidre!

Mi lesz velük, ha valami bajod esik? Ők egy tragédiaként élik meg. Ha magadra nem is gondolsz, velük ezt ne tedd meg. Biztos, hogy nem érdemlik meg.

Ha megteszed, akkor nincs visszaút.

Azon túl ribi a neved, ha még lesz neved.

Számtalan példa van, hogy hasonló butus kislányok holland és keleti nyilvánosházakban kötöttek ki.

Hidd el, hogy sem testileg, sem lelkileg nem vagy olyan erős, hogy megakadályozzad azt, hogy kihasználjanak.

Az életed mehet tönkre. Gondolkozz felnőtt módjára.

2012. okt. 21. 10:50
 7/8 A kérdező kommentje:

10:50

Nagyon szépen köszönöm!

2012. okt. 21. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:
neked biztos imponál, hogy egy nagy 27 éves fiúnak tetszel. de én azt a 27 éves fiút, aki 17 éves kislányokra hajt, betegesnek tartom.
2012. nov. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!