Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jövök be egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövök be egy lánynak se?

Figyelt kérdés
Akármilyen kedves vagyok velük annál inkább tojnak a fejemre, meg észre se vesznek.Egyre inkább félek hogy egyedül maradok 20/f
2012. okt. 20. 22:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mert 3 füled van.

A lábad meg büdös.

2012. okt. 20. 22:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Nagyon jó megfigyelés!

Ha túl kedves vagy, arra nem izgulnak rá a lányok.

Érdekesnek kell lenni, nem (túl)kedvesnek.

Ne adj nekik túl sok figyelmet, féltékennyé is kell tenni őket.

2012. okt. 20. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert csúnya vagy.
2012. okt. 20. 22:30
 4/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok úgy nagyon nyálazógép hát mint a többi átlagosan normális vagyok az emberekkel
2012. okt. 20. 22:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Hiszed te, hogy átlagos vagy, azaz valójában az is vagy, ha objektívan tekintjük, csak az az apró bibi, hogy a nők úgy húzzák meg azt a bizonyos határt, hogy a férfiak 80%-a átlag alatti külsejű. Tehát szexre csak a férfiak 20%-ának van esélye (az oroszlánfókáknál ezt úgy nevezik, hogy "a szaporodás joga")

Ajánlom elolvasásra ezt:

[link]

2012. okt. 20. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk azt, hogy kinek mit jelent a "kedves". Eleve fölösleges olyan emberrel "kedvesnek" lenni, akiről eleve látszik, hogy nem kér belőled. Nem azt mondom, hogy köpd képen (azért alapvető normák még mindig vannak).

Sok pasi szerintem itt rontja el. Kedvesnek hiszik magukat (akármit is jelent ez), közben csak idegesítőek vagy tapadósak.

2012. okt. 20. 22:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezt kérdezem én is a randim után.
2012. okt. 20. 23:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Valószinűleg nem vagy helyes pasi, azért nem jössz be senkinek.

Kedvességgel nem mész semmire, csak jó külsővel.

2012. okt. 21. 00:02
 9/12 anonim ***** válasza:
az a baj hogy te egy "átlagosan normális" srác vagy
2012. okt. 21. 01:27
 10/12 anonim ***** válasza:
20 evesen nagy baj a szuzesseg, eselyes a forever alone feeling. Kezdj el gyurni es jol oltozni. 2 ev mulva kiderul hogy mire mentel. Ha az sem segit, akkor egy eselyed marad, hogy ne szuzen halj neg, hovy ronggya keresed magadat. Ha gazdag vagy, akkor lesz annyi csajod, hogy le sme tudod vakarni magadrol oket.
2012. okt. 21. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!