Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg csak szórakozik velem?!
Figyelt kérdés
van egy lány összeismerkedtem vele egy táborban akkor kedvesnek és helyesnek tünt aztán amikor a tábornak vége lett elmentem majd rá 1-2hétre visszamentem találkozni vele de akkor már nem éreztem ugy hogy ő érezne vmit irántam de a táborban nagyon jól elszórakoztunk olyan flörtölésféle volt amikor irtam neki msn-en hogy szentem csak szórakozik akkor irta hogy sirt meg ilyesmi de nem hiszem el neki hogy érez vmit mert mikor mentem hozzá vonakodva de megölelt úgy búcsúztunk el amikor visszamentem szerintetek????2009. aug. 8. 13:24
1/2 anonim válasza:
valószínűleg ő nem gondolta olyan komolyan ezt a dolgot mint te, csak egy nyári kaland, flört volt számára...
ha komolyan gondolná és akarna valamit, akkor nem viselkedne veled így, nem szórakozna, hanem megpróbálna magához közel tartani... ki tudja hány sráccal játszotta ezt még el a nyáron...:S szerintem ne éld bele magad!
2/2 A kérdező kommentje:
hát igen erről már megbizonyosodtam
2009. aug. 8. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!