Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszenek a vékony lányok? Én 163cm és 45 kg vagyok! Jó ez így?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 11:49
11/28 anonim válasza:
Én is macis vagyok és csak a vékony csajokat szeretem.Bár ha van enyhe felesleg az még elmegy.
12/28 anonim válasza:
Szerintem, 8-10 kilót hízhatnál!
13/28 A kérdező kommentje:
Szeretnék legalább 5-öt de sajnos ilyen az alkatom és hiába eszem rendszeresen nassolok stb nem hízom!
2009. aug. 8. 12:47
14/28 anonim válasza:
Van egy haverom aki magas és vékony.Az orvosa felirt valami tablettát és attól tud hizni.Bár nem olyan mértékben,mint kéne.De lehet nálad bejönne.Szóval fordulj orvoshoz ha tényleg olyan vékony vagy,mert ez orvosolható.De azért leirom én hogyan hiztam kb.8 kilót.Én mondjuk nem voltam vékony de amióta leszoktam a cigiről anno,akkor sokat ettem és nem mozogtam,sportoltam stb.és 8 kilót felszedtem.Sok chips,szénsavas üditő,kaja minden órában.Hát remélem tudtam segiteni.
15/28 anonim válasza:
12:43-as vagyok. Ne haragudj, nem akartalak megbántani!!! Kiváló egészséget és minden elképzelhető jót kívánok!!!
16/28 anonim válasza:
Nekem is a vékony lányok jönnek be, előbb nézek meg egy vékony lányt, mint egy olyat akin több hús van. 20/F
17/28 A kérdező kommentje:
A sok evésről annyit,hogy csokival kezdem a napot komolyan sokat eszem,de nekem ez nem jött be.Tesóm is ilyen vékony meg az apukám is szóval tőle örököltem.
Nem haragudtam meg azért kérdeztem rá!
Az utolsónak meg hát én úgy vagyok vele,hogy inkább vékony legyek mint kövér és állandóan fogyókúráznom kéne meg azon bánkódni h miért lettem dagadt!Amúgy köszike puszika mindenkinek!!
2009. aug. 8. 13:19
18/28 anonim válasza:
Szerintem ezekkel a paraméterekkel nincs baj. A nekem bejövős súlycsoportba tartozol ;)
19/28 A kérdező kommentje:
Köszike pussz!!!!
2009. aug. 8. 13:35
20/28 anonim válasza:
szioka kedves! FIGYELJ RÁM!22 éves fiu vagyok alkatom sportos elég sexi a barátnöm szerint pedig ö is pont ebben a méretekben van mindt te 165cm magas és 40kg körül! és épp ezen filozott az elsö honapokban hogy én nekem miért ö kell? mert ö vékony és csunya ugy! nem a külsö számit hanem ami belül van benned!!! majd idövel megértette ,hogy nekem csak is ö kell senki más! ma már 4 honapja egyött vagyunk és felmérhetettlenül szeresük egymást és nagyon odafigyelünk egymásra szinte mindent kibeszélünk! AMI FONTOS: HA VAN BARÁTOD NE MAGADNAK FELEJ MEG HANEM Ö NEKI!! HA NEKI JÓ VAGY ÉS SZERET TÉGED! AKKOR ILYENEN NINCS MIT FILOZNOD! TÉGED SZERET NEM A KLSÖDET! PUXX :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!