Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszenek a vékony lányok? Én 163cm és 45 kg vagyok! Jó ez így?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 11:49
1/28 anonim válasza:
Nekem igaz, hogy macis a testalkatom, de én spec. csak a vékony lányokat szeretem :)
2/28 anonim válasza:
nekem jobban bejönnek az olyanok, akiken van mit fogni. most nem a túlsúlyosakra gondolok, de egy-két kiló felesleg lehet egy nőn, nagyon tetszik!
3/28 anonim válasza:
Én is mackós vagyok és én is szeretem a nagyon vékony lányokat, persze nem csak őket ^^
4/28 A kérdező kommentje:
Nekem meg a macid fiúk jönnek be és azt vettem észre hogy a kicsit nagyobb darab pasiknak a vékonyabb,törékenyebb lányok tetszenek!De lehet h tévedek?!
2009. aug. 8. 11:59
5/28 anonim válasza:
Könnyen meglehet, de szerintem csak egyéni beállítottság kérdése :) - első válaszoló voltam
6/28 A kérdező kommentje:
Köszike:D
2009. aug. 8. 12:04
7/28 anonim válasza:
Hát sok párt lehet látni akik úgy vannak...
3. voltam :)
20/F
8/28 anonim válasza:
az ellentétek vonzák egymást hihi :D
9/28 kevin42 válasza:
A modell alkat divatja múlt, ezt megmondta már a Gangxta is
10/28 A kérdező kommentje:
Hát a modellek 175 cm és kb 40 kg-ok.Vagy rám értetted?
2009. aug. 8. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!