Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy társaságban egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy társaságban egy fiú lába feléd mutat, az tényleg érdeklődést jelent?

Figyelt kérdés

Olvastam erről valamit, és én ezt nem igazán akartam elhinni, de lehet, hogy igaz, ugyanis volt egy fiú, akivel minden héten találkoztam, és megtéveszthetetlenül felém mutatott mindig a lába, hiába voltunk sokan. Viszont szerintem utál engem, biztosra mondhatom, mert kerül, meg nem is köszön.

Na most ez igaz vagy sem?

2012. okt. 19. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

a testbeszéd könyvekben azt is említik, hogy kell minimum 2-3 ilyen nonverbális jel, hogy arra lehessen következtetni,hogy mondjuk tetszel/szimpatikus vagy valakinek.

De ha belegondolunk, egy társaságban (ha mondjuk álltok) legjobban afelé fordulsz/tartod a tested, akivel jól eltudtok beszélgetni, vagy akivel beszélni akarsz/szimpatikus. Én legalábbis ezt tapasztalta, mivel ki vagyok élezve az ilyen helyzetekre, érdekel ez a téma.

2012. okt. 20. 09:35
 12/12 Rat Poison ***** válasza:
Miért, ki felé mutasson? Mégsem tarthatja úgy őket, mint Márió a sajátjait...:D
2012. okt. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!