Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ienkor mit lépjek? Jó lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ienkor mit lépjek? Jó lenne ezt megoldani.

Figyelt kérdés

Azonos szubkultúrába való csajokkal nem merek ismerkedni, vagyis eljutok msn-es ismerkedésig de ha randira kerülne a sor vszínűleg befosnék az idegtől azon a napon..

Vhogy úrrá kell lennem magamon mert így nemlesz csajom sose.. és nemszeretnék család nélkül maradni.

Mi van velem? Vki járt már így?

Felfogásom rendben van de amikor ien csajjal beszélgetek msn-en akk vhogy nemtudok feloldódni mert tudom h kevés vagyok hozzá :S

Helpeljetek plz. Thx.

17/F

2009. aug. 8. 01:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Egyébként ti nem egy korosztály vagytok? :) Nem akarok itt keríteni,de ha mindketten ugyanarra vágytok,hm? :))
2009. aug. 9. 16:13
 22/28 A kérdező kommentje:

Mmmint h érted ezt h itt keríteni? :)

akinek írtam h jó8?

én 17éves vagyok őt nemtudom mennyi

2009. aug. 9. 21:23
 23/28 anonim ***** válasza:
rám érted?:O de én tök nem úgy nem nézek ki mint vmi scene lány. :D:D am én pár nap múlva töltöm a 17-et. :)
2009. aug. 10. 20:44
 24/28 A kérdező kommentje:
Hát akk h nézel ki?^^
2009. aug. 10. 21:09
 25/28 anonim ***** válasza:
Én vagyok a kerítős :) Úgy értem összehozni titeket,csak olvastam a beszélgetést és még az életkorotok is stimmel,ezért gondoltam,hogy hátha.... :)
2009. aug. 10. 21:10
 26/28 anonim ***** válasza:
nehéz lenne szavakkal leírni. :D
2009. aug. 10. 21:19
 27/28 A kérdező kommentje:

De azért vmien műfajt követsz v tévedek?

Mert ha átlag lennél rávágtad vonla h: áhh semmi extra nincs bennem :D de így titokzatos lettél ^^

2009. aug. 11. 00:53
 28/28 anonim ***** válasza:
nem mondanám, hogy követek valamien divatot. :D ami tetszik felveszem. általában tornacipő, csőgatya, színes, vagy figurás póló, fülbevalók, karkötő, piercing. :D táska, amin mindig valami kis szutyok rá van rakva. (kitűző, vagy más egyéb dolog). :D őő. asszem így ennyi. hajról meg annyi, hogy a héten megyek fodrászhoz. XD
2009. aug. 11. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!