Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ienkor mit lépjek? Jó lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ienkor mit lépjek? Jó lenne ezt megoldani.

Figyelt kérdés

Azonos szubkultúrába való csajokkal nem merek ismerkedni, vagyis eljutok msn-es ismerkedésig de ha randira kerülne a sor vszínűleg befosnék az idegtől azon a napon..

Vhogy úrrá kell lennem magamon mert így nemlesz csajom sose.. és nemszeretnék család nélkül maradni.

Mi van velem? Vki járt már így?

Felfogásom rendben van de amikor ien csajjal beszélgetek msn-en akk vhogy nemtudok feloldódni mert tudom h kevés vagyok hozzá :S

Helpeljetek plz. Thx.

17/F

2009. aug. 8. 01:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Akkor probáld meg azt h : Bátorság..mitöl félsz és amitöl félsz gyözd le és utána készen állsz h legyen valakid ..és ne a legbombázobbat keresd mert az nem jó mert biztos lenézne és inkább valami szelidebb lányt keress és küzzd le a félelmed.probáld ki segíteni fog..:)
2009. aug. 8. 01:14
 2/28 anonim ***** válasza:

hello. :D

nos.. most mi is itt a problematika?

nem tudsz beszélgetni normálisan a lányokkal?

:D

2009. aug. 8. 01:15
 3/28 anonim ***** válasza:

milyen szubkultúrába való vagy, hogy ekkora gondot okoz azonos szubkultúrájú csajokkal ismerkedni?

Szerintem nem muszáj azonos szubkultúrájúakkal ismerkedni,ha különösen csak velük nem megy!

Írásodból úgy ítélem,nem kellene annyira bánkódnod, hiszen nem vagy még annyi idős hogy ezen kellene aggódnod hogy család nélkül maradsz!

Egyébként meg biztosan nem vagy kevés semmihez, pláne ha valamit igazán akarsz!!!!

2009. aug. 8. 01:19
 4/28 A kérdező kommentje:

Asszem menne ez a leküzdéses módszer. Viszont még a másik gond fent maradt h sajna ebbe a kultúrába aligha találni kevésbé szép csajt :$D mivel minden 2. ad magára h 1 hercegnői külsővel vetekedjen :)

De azért én is elmennék 1 hercegnek nem azért, de mégis..

Kívánom a csodaszép csajokat.

2009. aug. 8. 01:20
 5/28 A kérdező kommentje:

első válaszom: Jah hát az úgyvan h elbeszélgetek átlag csajokkal normálisan viccelődünk stb. viszont a magamfajtáknál már feszélyezve vagyok.

2. válasz: "Scene" a kultúra neve, ha googlen nézel pár képet láthatod h mien szépek a csajok és hát biztosan nagy elvárásuk van :/ de ezt nemtudom pontosra mivel sose kérdeztem 1ik csajt se erről

2009. aug. 8. 01:24
 6/28 anonim ***** válasza:
Tényleg érdekelne,hogy melyik kultúrára célzol,ahol mindenki olyan gyönyörű,mint egy hercegnő :) A hercegekkel hogy áll az a kultúra? :))
2009. aug. 8. 01:26
 7/28 A kérdező kommentje:
2009. aug. 8. 01:28
 8/28 anonim ***** válasza:
és te ien scene fiú akarsz lenni? és ez ien scene lányok jönnek be neked??
2009. aug. 8. 01:35
 9/28 A kérdező kommentje:
Már 1éve hasonlóan nézek ki mint a srác a képen csak a hajam nem ien, és más csajokkal nem is tudnék járni asszem szóval ezért fontos ez számomra, mert ha normális csajt találok és családbemutatásra kerülne a sor csak balhé lenne belőle h nem hozzávaló vagyok stb
2009. aug. 8. 01:38
 10/28 anonim válasza:
50%
Hát még szerencse hogy a csajok érdekelnek és nem vagy ilyen gay EMO .
2009. aug. 8. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!