Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ienkor mit lépjek? Jó lenne ezt megoldani.
Azonos szubkultúrába való csajokkal nem merek ismerkedni, vagyis eljutok msn-es ismerkedésig de ha randira kerülne a sor vszínűleg befosnék az idegtől azon a napon..
Vhogy úrrá kell lennem magamon mert így nemlesz csajom sose.. és nemszeretnék család nélkül maradni.
Mi van velem? Vki járt már így?
Felfogásom rendben van de amikor ien csajjal beszélgetek msn-en akk vhogy nemtudok feloldódni mert tudom h kevés vagyok hozzá :S
Helpeljetek plz. Thx.
17/F
őő hol laksz? gondolom ilyen nagy városban, mivel azért nem emoztak le. :D
és am miért.. a szüleid is ien scene féleségűek, hogy nem fogadnák el a bnődet, ha nem lenne hasonló mint te?
sztem ismerkedj más lányokkal. és figyu, ezt kifogod nőni.. ezt a scene féle dolgot. és majd pár év múlva rájössz, hogy jajj, mien stílusom volt. gondolom, amíg ien kis iskolás voltál nem így néztél ki, és most meg épp azt mondod a régi képeidre, h jajj h néztem ki anno. na hát 1-2 év múlva ezt fogod mondani a mostani képekre, stílusodra. bár nemtudom miért írtam le.. csak h a szüleid elfogadják szerintem a más stílusú lányt, akivel összejössz.
Miskolcon lakom mondhatni nagyvárosnak?:)
Anyuék normálisak nem igen szólnának bele mint ahogy ebbe sem, viszont biztosra vehetem h nem tartanák a hátukat nekem ha összekapna a csaj családja a mi családunkkal. Lehet elfogom hagyni idővel ezt az érdekes és mesés külsőt de nem teljesen azért, más féle csajokkal nemtudom elképzelni a közös hónapokat éveket ami azt eredményezné nagy vszínűséggel h nem lennék boldog.
Nagyképű csajjal már beszélgettem, nem akart mást mint felvágásból járni velem a baráti köre előtt.
Vhogy nem jó ez a korszak hisz most tombol a lelkem v h van ez és ienkor jólenne vkit ölelgetni:) Nem 1edül lenni mindig.
nemtudom. nem jártam Miskolcon.
de am érdekes h 1x lányok írják, h nincs normális pasi..
máskor a fiúk írják, h nincs normális csaj.
:) fura.
am én is így vagyok, hogy ha "randi" van, akkor a találkozásig tök izgulok, remegek meg stb. még a hangom is megváltozik.xD :D de második talinál már másabb lesz, aztán 3.nál negyediknél.. stbstb^^
am meg azt írtad h hogyha randira kerülne a sor. szall még olyan nem volt.. csak msnen dumálás. egyszer próbáld ki a talit is.. biztos nem fosod össze magad. :D
Csak felvetés volt de az az izgalom vetekszik már a fent leírtakkal ;)
Én télleg a normális csajt keresem akivel jól ellehetne lenni örökké, nyáron a mezőn feküdni és bámulni a kék eget télen az erdőben sétálni és csajjal az ölemben forogni :) jajj nah szóval érted mire gondolok ien nagyon szerelmes történetbe illő, mesés órák hiányoznak..
ja.. szinte nekem is. :D
de mindjárt vége a nyááárnak. :( és tök nem találtam ien pasit, aki mondjuk erről álmodozna mint te. :D
de nembaj.. itt az ősz is. azis jóó.. mondjuk ha pároddal elmennél egy erdőbe, akkor ugrálhatnátok a lehullot levél kupacon. :) áá.. de ien emberek máár nincsenek nagyon. mindenki net, meg kávézó.. és mesterséges cuccokban vannak.XD nemhogy inkább kimennének a természetbe. na de mondjuk ez tök nem a kérdésre a válasz. ja.. am elvagyok. :D össze vissza irogatok neked itt. :D:D
Énsem mindig járnék a csajjal az erdőbe v adott esetben máshova, csak ha adja a helyzet miért ne.
Biztosan vannak még ien srácok, csak nem tartják ezt a fajta szeretet kifejezést elég komolynak.:) most viszont el meek aludni szia jó8 :) álmodj szépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!