Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha a "polcra"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha a "polcra" tesz egy lány?

Figyelt kérdés

Tehát nyitottan hagy egy lehetséges kapcsolatot, viszont lejegel mindent és úgy alakítja a helyzetet, hogy csak ő nyithat. (aktívból erősen passzívba vált)

Rámászni, zaklatni nem akarom, azzal csak megutáltatnám magam vele. Arra meg szerintem az örökkévalóságig várhatok, hogy újra nyisson.

Valamivel imponálnom kellene neki, valami oka van annak, hogy lefagyasztotta a dolgot kettőnk között.

Legutóbb ilyet írt:

"ne hidd, hogy bármi is lehetett volna"

"barátom van, a d. akit szeretek"

"lehet, hogy lehetett volna"

"de nem lett"

"talán a sors akarta így"

És most ezzel magyarázza, hogy "dobott" hogy pont bent volt a szobatársa ezért nem tudtam flörtölni vele.

Másnap én vártam a folytatást, együtt akartam vele kajálni, újra filmet nézni, de mondta, hogy ő nem szeretné. más oka lehetett egyrészt barátja van...

De most annyira mérgezi ezt az egész dolgot, hogy ha szabad lesz sem velem fog összejönni, már most írja, hogy negatívnak érzi a kisugárzásom ami amúgy érthető is, mert negatívan kezel (flegmázik, elküld)

Normális építő válaszokat kérnék.

2012. okt. 19. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Szemét rib*nc.

2. Felejtsd el, ne keresd soha.

3. Keress egy normálisabb nőt.

4. ???

5. Élvezd a fentiek gyümölcsét!

2012. okt. 19. 13:12
 2/5 A kérdező kommentje:
ahogy priviben is leírtam valamit vár tőlem a lány, valami reakciót.
2012. okt. 19. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, megunta a fejed. Van barátja, ha ez igaz, még meg is ruház, ha sokat próbálkozol. Kár vele foglalkozni, ő már nem lesz meg.
2012. okt. 19. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
játszmák!
2012. okt. 19. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha polcra tesz, akkor néha le kell majd porolni. A miskakancsó mellé jól fogsz mutatni. Vágnám ki a büdös fenébe az ilyen tétova ri-bancot. Dötse el gyorsan ,hogy mit akar, vagy menjen amerre lát. Útálom, ha egy nő nem tudja,hogy mit is akar. Teszetosza ostoba jószág az ilyen szerintem, mert csak hiteget, húzza az idődet, lehet ez alatt lehetne százszór különb társat is találni, akikről meg lemaradsz az ostobasága miatt.
2012. okt. 19. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!