Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 körüli srácok! Ti sírtatok már lány miatt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 22:34
1/14 anonim válasza:
Igen, mikor meghalt egy közeli rokonom.
3/14 anonim válasza:
Az elmúlt 6 évben 1* sírtam, és igen, 1 lány miatt.
20F
4/14 anonim válasza:
Igen! 6 évesen mert hozzám vágott egy követ és kitört a fogam.
5/14 A kérdező kommentje:
Engem egy hónapja hagyott el egy lány, és még az előbb is rám jött a sírás.
2012. okt. 18. 22:38
7/14 anonim válasza:
Igen, de minek, egyik sem érdemli meg. :S
8/14 A kérdező kommentje:
Most kicsit megnyugodtam:D
Azt hittem a többi pasi nem sír, és majd emos leszek vagy valami xD
2012. okt. 18. 22:42
9/14 anonim válasza:
Igen mikor én segítettem neki hazafelé menet leszedni róla a kutyát mert hallottam a sikítást meg morajlást, átrohantam és adtam a kutyának, ekkor nem sírtam de amikor otthon voltam este, már igen az oka csupán annyi volt hogy szerelmes lettem belé és örömömben sírtam hogy segíthettem neki
Szoktam mostanában is ha valaki hiányzik akkor, sírva gondolok arra a pár lányra akit mindig tudnék csókolni/szeretni
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!