Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az alkat milyen? Kövér,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az alkat milyen? Kövér, duci, husis? Mennyit fogyjak?

Figyelt kérdés
[link]

2012. okt. 19. 10:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Régebbihez képest kicsit formásodtál de folytasd csak
2012. okt. 19. 13:22
 22/29 A kérdező kommentje:

amúgy a régi képen 73 kiló voltam, a mostanin 70, de 85 kilóról indultam. sajnos akkor nem készitettem képet, már bánom.

amúgy elég jól eltaláltátok, igen a fenekem még kritikus, és kicsit lötyi vagyok.

a csipőm széles, ezen tényleg nem tudok változtatni.

a combjaim iszonyat lassan mennek, sőt a régebbi kép júliusban készült, szóval 3 hónap alatt 3 kilót fogytam. eléggé belassult, habár meg kell vallanom, kicsit el is engedtem magam.

még kb. max 5 kilót szeretnék fogyni, jó lenne sportolni, de valahogy mindig csak halogatom.

kövezzetek meg, de lusta vagyok...

2012. okt. 19. 13:31
 23/29 A kérdező kommentje:

amúgy a melleim is jól megcsappantak. a régebbi képen 99 cm volt, most meg már 96. ennek nem igazán örülök.

na meg annak se, hogy a csipőmből kemény 1 cm ment le, és a combomból is.

2012. okt. 19. 13:35
 24/29 A kérdező kommentje:
na de sok ez az amúgy szó... bocsi
2012. okt. 19. 13:36
 25/29 Tojásrántotta ***** válasza:
0%
Hát mit ne mondjak eléggé aránytalan vagy...De hogy a kérdésre is válaszoljak terhes vagy!!
2012. okt. 19. 14:03
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Én joval kevesebnek gondoltalak de egy job minőségő képen tőb látszik probálj lábra edzeni azok néznek ki kővérnek de ha az utcán látnálak lehet tecenél csak job minőségu kép kéne.
2012. okt. 19. 15:36
 27/29 anonim ***** válasza:
ja és melleidel ne foglalkoz egy kiseb feszes job mint egy nagy logó zsir pacni ez a fogyás vele járója
2012. okt. 19. 15:38
 28/29 A kérdező kommentje:

miből látod, hogy aránytalan vagyok? főleg, hogy a vállaim, melleim nem is láttad.

és terhes sem vagyok... nem gondolnám, hogy igy néz ki egy terhes nő.

2012. okt. 21. 16:34
 29/29 anonim válasza:
Sztem jól nézel ki
2014. aug. 14. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!