Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az alkat milyen? Kövér, duci, husis? Mennyit fogyjak?
amúgy a régi képen 73 kiló voltam, a mostanin 70, de 85 kilóról indultam. sajnos akkor nem készitettem képet, már bánom.
amúgy elég jól eltaláltátok, igen a fenekem még kritikus, és kicsit lötyi vagyok.
a csipőm széles, ezen tényleg nem tudok változtatni.
a combjaim iszonyat lassan mennek, sőt a régebbi kép júliusban készült, szóval 3 hónap alatt 3 kilót fogytam. eléggé belassult, habár meg kell vallanom, kicsit el is engedtem magam.
még kb. max 5 kilót szeretnék fogyni, jó lenne sportolni, de valahogy mindig csak halogatom.
kövezzetek meg, de lusta vagyok...
amúgy a melleim is jól megcsappantak. a régebbi képen 99 cm volt, most meg már 96. ennek nem igazán örülök.
na meg annak se, hogy a csipőmből kemény 1 cm ment le, és a combomból is.
miből látod, hogy aránytalan vagyok? főleg, hogy a vállaim, melleim nem is láttad.
és terhes sem vagyok... nem gondolnám, hogy igy néz ki egy terhes nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!