Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az alkat milyen? Kövér, duci, husis? Mennyit fogyjak?
Szerintem 68-70 lehetsz. Formás alakod van de sportolj rá rendszeresen mert különben tovább hízol ami már nem lesz akkora poén. Tipikus homokórának nem mondanám a képről nem tűnik nagynak a melled, úgy viszonyt már csak körte.
18/L
Szerintem olyan 65-70 kg körül lehetsz.
Alapvetően csinos alakod van, van szép vékony derekad és kerek csípőd, viszont elég olyan... "löttyedt", ha érted mire gondolok. Nem azt mondom, hogy fogyj le nagyon vékonyra, csak feszesítsd kicsit a bőrödet, hogy ne "rezegjen" az a kevéske fölösleg rajtad, mert egyébként csinos alkatod van :)
21L
Én is olyan 64-66 kg körül tippelnélek, és nem rossz ez, de szerintem érdemes picit rádolgozni és egy 5-7 kg-t hamar tudsz fogyni egy kis futással, vagy guggolással. Viszonylag értek hozzá, mivel én is 20 kg-t fogytam szándékos edzéssel.
20/F ;)
köszönöm mindenkinek!:)
itt egy régebbi képem, látszik valami változás?
bocsi a csúnya képért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!