Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le az exem utáni kísértést?
Figyelt kérdés
Úgy szeretnék beszélni az exemmel! Jó lenne tudni, hogy mi van vele mostanában. Teszem hozzá már lassan fél éve nem tudok róla szinte semmit. De nem akarok ráírni, felhívni meg pláne nem akarom. Viszont ha felkeresem, akkor a büszkeségem dől romokba. Hogyan győzhetném le azt a kísértést, hogy felkeressem?
20/L
2012. okt. 18. 15:41
1/4 anonim válasza:
Ahogy eddig. Ha nem teszel semmit, idővel el fog múlni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem én szakítottam, de nagyrészt nekem köszönhető a szakítás. Szeretném egy kicsit "helyre hozni" a dolgokat kettőnk között. Ez nem azt jelenti, hogy újra össze akarok vele jönni! Csupán jó lenne, ha ismét barátok lennénk és hogy tudná, bármi történt is, rám számíthat. De nem tudom, hogy ha ezt megírom neki, azzalmost rosszt tennék-e vagy jót..:\
2012. okt. 18. 15:54
4/4 anonim válasza:
Személy szerint én nem barátkoznék exszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!