Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtök így hívna titeket?

Figyelt kérdés

Tetszene, ha a barátnőd/csajod "Szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája", vagy "Mazsola" becenévvel illetne? Vagy tudtok jobbat, ami tetszene is?:)

16/L (írjatok kort is pls:))

2009. aug. 7. 19:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Én mások előtt mindig a nevén szólítom, úgyhogy ha nem akarja, akkor el sem mondja, hogy hogyan becézem.:D

Az a baj, hogy én ezeket a "Drágám", "Nyuszim", stb megszólítást kicsit nyálasnak találom.:D Azaz... én nem bírnám így hívni a barátomat. Én valamilyen aranyos becenevet akarok neki, de ahogy nézem, nem nagyon sikerül kitalálni semmi olyat, ami neki is tetszene.

2009. aug. 7. 20:02
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Ez az ágyban elmegy,de emberek közt nagyon csöpögős
2009. aug. 7. 20:03
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
A párom 37 éves és abszolút nem zavarja, hogy drágám, cicám, szívemnek szólítom. sőt ő is így hív, még a baráti társaságunkban is. 37 éves mérnök művezető. A drágámmal nem tudom mi a bajod, az egy általános becézés idősebb (30 felett)emberek körében. Még a fiatalok ezt nem tudják értékelni, mert ez a szó egy komoly, tartós kapcsolatban, házasságban gyönyörű kifejezés.
2009. aug. 7. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
ha valami édeset akarsz akkor legyen: cukormázas puszedli, vagy mézes kalács, vagy francia drazsé xD
2009. aug. 7. 20:17
 15/20 anonim ***** válasza:
96%

Francia drazsé?

Hol élsz te?

Lila Stars, az legalább tényleg mazsola... csokibevonattal... :D

2009. aug. 7. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

szerintem legyen tesco gazdaságos mogyorós csoki :DDD

amúgy én drágámnak hívom :)

2009. aug. 7. 20:27
 17/20 anonim ***** válasza:
89%
drazsé...mazsola??? akkor már m&m's:D:D:D
2009. aug. 7. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:
43%

Én a volt pasimat Kicsikémnek hívtam.

A farkát meg Pirinyómnak. Nagyon szerette:-))))

2009. aug. 7. 20:43
 19/20 anonim ***** válasza:
94%

LoL!

Pirinyónak a farkát? Kemény. A volt csajom az enyémet anakondának hívta.

2009. aug. 7. 20:50
 20/20 A kérdező kommentje:
:D köszi a sok választ!:D és a sok ötletet:P:DD
2009. aug. 7. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!