Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A négy lány közül nektek melyik jön be?
A másik kérdés, hogy ha találsz is egy szomorkás lányt, megvigasztalod, és boldog lesz melletted, akkor vagy Te hagyod el őt, mert már nincs szüksége a segítőre, rád, vagy ő téged ugyanezen okból, hisz ha mást nem tudsz nyújtani neki, akkor keresni fog valakit, aki attól boldog, hogy ő boldog... Vagy pedig folyamatosan boldogtalan, szomorkás állapotban tartod, az viszont teljesen beteges kapcsolat.
Mert bár a normalitás határai jóval tágabbak, mint amit általában az emberek gondolnak, azért a normális kapcsolat egyik ismérve, hogy azon dolgozunk, hogy a másikat boldognak lássuk, és akkor vagyunk mi is boldogok, ha ő az...
Én azt nem mondtam,hogy amikor ismerkedem,nálam ez alapkövetelmény.
"legyen szomorkás az ábrázatod,nehogy mosolyogni merj,mert elhagylak!"
Csak ha elém állítanának két lányt,az egyik ilyen lenne,a másik meg virulna,mint a vadalma,akkor lehet hogy valamiért az 1. lányt választanám,de nem mondanám,és nem is akarnám,hogy legyen boldogtalan mellettem a kapcsolatunk hátralevő részében :)
Nekem az első az első Ő nagyon tetszik, a második a második :)
A harmadik semmiképp, a negyedik a talán kategória.
26F
ma 12:18
Tényleg,vagy csak gúnyolódsz?
Mert én az 1.,és a negyedik között vacillálok!
Téged mit érdekel,hogy van e esélyem idióta!?
:)
Gondoltam hogy egyikkel sem fogok randizni,vagy mi miatt hitted azt hogy ebben a tudatban élek?
"Mert én az 1.,és a negyedik között vacillálok!"
Bocs, csak elég komikus, hogy úgy agyalsz ezen, mintha valós kérdés lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!