Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A négy lány közül nektek melyik jön be?
2012. okt. 18. 10:34
12/40 anonim válasza:
Ezek mind a családi erőszak áldozatai?
13/40 Shai-Hulud válasza:
Nekem az, amelyik mosolyog!
Ja, hogy egyik sem...
Te nem szereted a mosolygós, vidám csajokat?
15/40 A kérdező kommentje:
Egyik válaszolónak üzenem:
Meg lehet vetni,de igen,jobban tetszenek az ilyen szomorkás arcú lányok,mert nem is tudom,talán számomra azért vonzóbbak,mert szeretnék segíteni nekik,szeretni őket....
Nem tudom.
2012. okt. 18. 11:07
16/40 anonim válasza:
Az 5. tagadhatatlanul szép lány, a 6. félig agyon van verve, a hetedik a legkonkrétabban halott (vámpír a szerepe sezrint).
Még az ötös megy el a leginkább, csak meg kéne várni, hogy nyugodtan meggyászolja a családját, és addig nem ismerkedéssel zaklatni.
18/40 anonim válasza:
Na jó, unjuk a szenvedést. Te valami szadista lehetsz, ha ezek tetszenek. További kellemes kéjelgést.
19/40 anonim válasza:
Nem lehetne a kérdésre HASZNOS választ adni?
El kellene fogadni, hogy kinek ez tetszik, kinek az.
20/40 anonim válasza:
A 2., de csak ha tud mosolyogni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!