Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél-e a felesége annak akinek se keze se lába? Pl. Nick vujicic
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 17:58
2/11 anonim válasza:
Nick Vujicic nekem egyébként kifejezetten bejön. :) Nem lennék a felesége, de azért nem, mert nem akarok férjhez menni. De igen, lennék együtt ilyen emberrel, ha szerelmes vagyok. A szerelem legyőzi az ilyen akadályokat. :)
3/11 anonim válasza:
Már bocsi,de nem...á,el sem tudom képzelni,még úgy sem,hogy mondjuk csak egy lába vagy karja hiányzik. Valahogy zsigerileg iszonyodom ezektől a dolgoktól...de persze nem mindenki gondolja így,kívánom az érintetteknek hogy találják meg a boldogságot! 28/L
4/11 anonim válasza:
"Kodelkának se keze se lába, mégis vígan úszik a Dunába"
Nagyapám a II. VH-ban elvesztette térdből és bokából a lábait, később egyik szemére is megvakult, mégis boldogan éltek nagymamámmal :)
5/11 anonim válasza:
hát nemtudom, legyünk őszinték, se keze se lába. az még oké, hogy a feje rendben, de szexet képzelj el vele...véletlenül meglököd, leesik az ágyról, és ott vonaglik, mint egy nyomorék...XD már bocs, de ilyen téren fontos a külső, azért a 4végtag nekem alap dolog...17/L
6/11 anonim válasza:
Akárhogy is utálom magam ezért, mégis azt hiszem, hogy nem.
7/11 anonim válasza:
18:35
"leesik az ágyról, és ott vonaglik, mint egy nyomorék...XD "
kurv.ra de nem vagy vicces,lehet rendesen is válaszolni faszarc ha te ilyen helyzetben lennél akkor is ilyen vidám lennél? tuti valami szánalmas kis plázap.csa vagy...17 évesen ilyen 1 szánalmas és undorító felfogást ami neked van..
8/11 anonim válasza:
Azért azt senki ne felejtse el, főleg akik "undorodnak", hogy ne legyen így, de sajnos AKÁRMIKOR történhet veletek is olyan, hogy le kell venni végtagotokat, vagy bármilyen sérülést szenvedhettek...
9/11 anonim válasza:
Sokra mennétek egy olyan férjjel, akinek van keze, lába, amit arra használ, hogy megüssön vagy rúgjon amikor éppen olyanja van... :-/
10/11 anonim válasza:
Egyik ismerősöm gyerekkorában elvesztette az egyik lábát és műlába van... ha a szüleim nem mondják, én észre sem veszem! :) pedig már fürdőruhában is láttam, csak akkor ugye bőrszínű láb volt felcsatolva... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!