Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennél-e a felesége annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél-e a felesége annak akinek se keze se lába? Pl. Nick vujicic

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
hát ha szeretem, akkor igen!!
2009. aug. 7. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Nick Vujicic nekem egyébként kifejezetten bejön. :) Nem lennék a felesége, de azért nem, mert nem akarok férjhez menni. De igen, lennék együtt ilyen emberrel, ha szerelmes vagyok. A szerelem legyőzi az ilyen akadályokat. :)
2009. aug. 7. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Már bocsi,de nem...á,el sem tudom képzelni,még úgy sem,hogy mondjuk csak egy lába vagy karja hiányzik. Valahogy zsigerileg iszonyodom ezektől a dolgoktól...de persze nem mindenki gondolja így,kívánom az érintetteknek hogy találják meg a boldogságot! 28/L
2009. aug. 7. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

"Kodelkának se keze se lába, mégis vígan úszik a Dunába"

Nagyapám a II. VH-ban elvesztette térdből és bokából a lábait, később egyik szemére is megvakult, mégis boldogan éltek nagymamámmal :)

2009. aug. 7. 18:35
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
hát nemtudom, legyünk őszinték, se keze se lába. az még oké, hogy a feje rendben, de szexet képzelj el vele...véletlenül meglököd, leesik az ágyról, és ott vonaglik, mint egy nyomorék...XD már bocs, de ilyen téren fontos a külső, azért a 4végtag nekem alap dolog...17/L
2009. aug. 7. 18:35
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Akárhogy is utálom magam ezért, mégis azt hiszem, hogy nem.
2009. aug. 8. 21:34
 7/11 anonim válasza:
94%

18:35

"leesik az ágyról, és ott vonaglik, mint egy nyomorék...XD "

kurv.ra de nem vagy vicces,lehet rendesen is válaszolni faszarc ha te ilyen helyzetben lennél akkor is ilyen vidám lennél? tuti valami szánalmas kis plázap.csa vagy...17 évesen ilyen 1 szánalmas és undorító felfogást ami neked van..

2009. dec. 8. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Azért azt senki ne felejtse el, főleg akik "undorodnak", hogy ne legyen így, de sajnos AKÁRMIKOR történhet veletek is olyan, hogy le kell venni végtagotokat, vagy bármilyen sérülést szenvedhettek...
2010. okt. 10. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Sokra mennétek egy olyan férjjel, akinek van keze, lába, amit arra használ, hogy megüssön vagy rúgjon amikor éppen olyanja van... :-/
2010. okt. 10. 23:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm gyerekkorában elvesztette az egyik lábát és műlába van... ha a szüleim nem mondják, én észre sem veszem! :) pedig már fürdőruhában is láttam, csak akkor ugye bőrszínű láb volt felcsatolva... :)
2011. nov. 7. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!