Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vakapor kérdése:
Mit tegyek, hogy a felesége önként távozzon, és a
srácnál hagyja a gyereket?
semmit. nagyon ritka esetben itélik az apának.
2011. jún. 7. 23:06
Tudtommal, ha mindkét fél tud megfelelő életkörülményeket biztosítani a gyereknek, akkor nem dönthetnek egyoldalúan az anya javára, sőt nekem csomó ismerősöm mondta, hogy szüleik válásánál ő dönthetett kihez megy, egyik fiúbarátom pl az apjával élt.
2011. jún. 7. 23:07
a srác kamuzik Neked, babám. ha van egy jó ügyvédje, rendszeres jövedelme és megfelelő lakása, akkor igenis van esélye a bíróságon. a gyereke mögé bújik, mert nem akar válni. ha akart volna, 6 év alatt már megtalála volna a módját, elhiheted.
2011. jún. 7. 23:10
egy 0-3 éves koru gyerek,hogy tudna erröl dönteni? egyáltalán mennyi idös az a gyerek?
2011. jún. 7. 23:12
Tyű.. Nem vagyok egyedül, ezek szerint nem csak nálam nem egyszerű az élet!...
Mindenesetre tényleg nem sokat tehetsz, nagyon nyomós indok kell, hogy az apánál helyezzék el a gyereket. Vagy az, hogy az anya önként lemondjon róla.
35 F vagyok. Ilyen helyzetben voltam, elváltam a szerelmemért, a gyermekemet természetesen nem nekem itélték. Lelkileg nagyon megviselt ez. Azóta a szerelmem is elhagyott, és itt vagyok egyedül, a szerelmem, és a gyermekem nélkül. HURRÁ! Magyarul, végeredményben elhagytam a gyerekemet a semmiért. Ezt hívják igazi büntetésnek, Istentől...
2011. jún. 7. 23:13
hát, ha 5 évnél fiatalabb, akkor dupla bukta, mert ezek szerint a nagy szerelem közepette azért asszonykát sem hanyagolta :P:D
2011. jún. 7. 23:13
23:13-as, szerintem Isten nem büntet. a tett maga magában hordozza a büntetését, azt hiszem ezt sajnos Te a saját bőrödön tapasztaltad/tapasztalod :(
2011. jún. 7. 23:14
Miért nem tudsz szabad férfit választani? Miért kell neked másé? Ha annyira boldogtalan lenne a szeretőd a feleségével, akkor már régen elvált volna tőle, illetve, ha téged annyira szeretne.
Téged egyedül du...ni szeret.
Bocs, de ez van.
2011. jún. 7. 23:20
ja, azt még nem is írtam, hogy mennyire is férfi az, aki egy kisgyerek háta mögé bújik a saját hazudozása és/vagy döntésképtelensége miatt?
2011. jún. 7. 23:22
A szokásos, majd elválok miattad duma és te hat éve benyeled. Gratulálok. Jó eséllyel várhatsz még hat évet. Jól elvan az asszonnyal, de ha valami gond van, akkor te pont kéznél vagy egy jó numerára. Miért ilyen ostobák a nők?
2011. jún. 7. 23:23
Kapcsolódó kérdések: