Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyabbat akar vagy csak "azt"?
Figyelt kérdés
Buliban megismerkedtem egy sráccal, kicsit ittunk már és kavartunk. Utána hazakísért, de nem feküdtünk le, mivel én albérletbe lakom 2 másik lánnyal, ő meg koleszos, nem is tudtunk volna hova menni, szóval csak elvoltunk. Másnap írt, meg is beszéltünk holnap estére egy találkát.
Most szerintetek csak azt akarhatja? Mert amúgy rendes srácnak tűnik, illemtudó meg minden, csak én már nem bírok eligazodni senkin:D (mindketten 20-onévesek vagyunk)
2012. okt. 16. 22:36
1/7 Hole Hunter válasza:
Minden pasi "azt" akarja...az viszont nagy mértékben függ tőled, hogy milyen sokáig akarja majd "azt" csak veled csinálni.
2/7 anonim válasza:
szerintem előbb talizzatok már ha tényleg bejön :) az első három találkából simán leszűröd hogy mivan :D
3/7 anonim válasza:
hát ha normálisabb, akkor van esély rá, hogy komolyan gondolja
5/7 anonim válasza:
Ennyiből még nem lehet eldönteni. Adj neki esélyt, pár alkalom alatt kiderül.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben:) Köszi a válaszokat:) Akkor majd meglátjuk mi lesz
2012. okt. 16. 22:45
7/7 poiu válasza:
Annyi történt, amennyit akartál (lehetett :-). Kezedben a gyeplő, majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!