Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátomba mit tegyek? :O

Figyelt kérdés

bixes vagyok róla nem tudom h az e de utalnak rá jelek

mind a ketten 18 éves fiúk vagyunk

2012. okt. 15. 21:20
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

először is megtudhatnám a nemed korod szexuális beállítottságod?

a jóéjt puszi nem rossz ötlet csak nem tom hova kéne adni

tapizni nem akarom a szexben benne lennék de csak ha ő akarja

attól még h jól ismerem és tuodm h nem ítéli el a melegeket meg az ilyeneket de akkoris nem tudom h reagálna rá ha csak úgy rástartolnék

jah és nem tudja h bisex vok

2012. okt. 16. 18:27
 12/31 anonim ***** válasza:
egyszer részegen én is ráhajtottam a legjobb barátomra akivel úgy voltam mint te,de azóta nem beszéltünk a dologról
2012. okt. 16. 21:03
 13/31 A kérdező kommentje:
és a barátságotok megmaradt?
2012. okt. 16. 21:18
 14/31 anonim ***** válasza:
ja persze,ugyanúgy mint addig szerintem még jobb is lett
2012. okt. 16. 21:19
 15/31 A kérdező kommentje:

huh akkor jó már megijedtem

de hh nem beszéltetek róla mit csináltál pontosan

érdekelnének a részletek

2012. okt. 16. 21:31
 16/31 anonim ***** válasza:
Leírom privátba.
2012. okt. 16. 21:36
 17/31 anonim ***** válasza:
83%

10-es vagyok. 26 éves férfi. A szexuális beállítottságom asszem biszexnek lehet nevezni.

Elismerem, hogy nem könnyű döntés, nekem volt hasonló, bár lánnyal, sőt még mindig tart. Középiskolás korunk óta jó barátok vagyunk én meg persze belezúgtam, de sose léptem, mert féltem, hogy akkor lőttek az egésznek. Most régóta komoly kapcsolatban él – tehát ha lett is volna esélyem, lekéstem róla. A barátság tart, de ez a „mi lett volna, ha” érzés sem valami jó, sőt, nagyon szar.

"a jóéjt puszi nem rossz ötlet csak nem tom hova kéne adni"

Kár, hogy nem tudlak felpontozni, mindjárt zöldre pacsiztalak volna, ez annyira jó.

Én eddig mindig arcra kaptam, de mondjuk, ha ő téged homlokon puszilt, akár a homlokára is nyomhatsz egyet.

Én sem olyan nyílegyenes tapizásra gondoltam, hanem azokra a bizonyos véletlenszerű kis érintésekre, amik ritkán szoktak véletlenek lenni.

2012. okt. 16. 23:53
 18/31 A kérdező kommentje:

"bizonyos véletlenszerű kis érintésekre, amik ritkán szoktak véletlenek lenni." ezt kifejtenéd bővebben?

és miaza pofon dolog miért bántanál? :D

2012. okt. 17. 00:05
 19/31 anonim ***** válasza:
77%

Jah, nem pofozni, pontozni! Mer' hogy jót nevettem, hogy nem tudod, hova puszilj neki.o_o

Mondjuk mikor gyengéden megbököd a könyököddel, vagy vállon koccantod a kezeddel, mit tudom én. Lökd meg a lábaddal a takaró alatt. Mekkora az az ágy? Nagyon kell nyújtózni, hogy elérd?

Nem vagyok szaki ebben. Egyszer próbáltam hasonlót egy sráccal, buli után, de ő nem reagált, aztán meg elment hányni. Mert hogy seggrészeg volt. Nem akart már visszafeküdni és végül ledőlt a lányokhoz. Na ennyit erről.

2012. okt. 17. 01:41
 20/31 anonim válasza:
68%
hát... nekem is volt ilyen az egyik legjobb barátommal, mint ahogy az egyik előttem lévő írta.. és ráhajtottam én is.. annyi változással hogy azóta nem ismer..és még köszönni se köszön... szóval ezt jócskán elcsesztem...ő igazán nagyon helyes.. és odavannak érte a csajok..szóval jó dolga van.... amikor elmondtam neki, hogy biszex vagyok..nem akarta elhinni, és akkor mondtam hogy nyugodjon meg nem fogok ráhajtani.. hát részegek voltunk és k_rvára elcsesztem a barátságunkat :( nah mind1, neked azt tanácsolom hogy mond el neki... és figyeld meg mit reagál.. a legjobb barát úgy is megérti.. :D hajrá sok sikert és óvatosan...nekem sajna a legjobb barátomba került a hülyeségem!!
2012. okt. 17. 04:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!