Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is romlott már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is romlott már el ezért az önbizalmatok?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom, hogy ha otthon belenézek a tükörbe akkor tök jól nézek ki, aztán ha egy publikus wc-ben vagy suliban nézek tükörbe, akkor kb. nem is hasonlítok az otthonira, és olyan pocsék vagyok hogy az borzasztó. És ilyenkor mindig elmegy az önbizalmam, mert mivan ha tényleg olyan pocsék vagyok...

2012. okt. 15. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ezért nézek csak publikus statikus wc tükrébe
2012. dec. 10. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Hmmm.

Nekem 3 tükröm van itthon. Abból 2-ben jól nézek ki, 1ben szarul.

Pláza wc-ben pedig jól nézek ki.

Képek 80%-n szarul festek.

Most akkor melyik az igazság?

A kép?

2012. dec. 10. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja most honnan tudjuk,hogy melyikek vagyunk "igazából"?:D olyan mint hogy sosem fogjuk meghallanni,hogy milyen igazából a hangunk:/:D
2012. dec. 10. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 hangfelvétel? :D

(vagy tedd a kezeidet/két vastag lapot úgy, hogy a lehető legtöbbet takarja el a füled és a szád közötti útból)

2012. dec. 10. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!