Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert romlott meg a kapcsolatom a csajjal, miutan elmondta, hogy tetszem neki?
Nem mondtam neki semmit; de azota miota ezt tudom a csaj egyszeruen nem beszelunk. Csak koszonunk egymasnak, de ennyi.
Mi oka lehet ennek? Az en hibam lenne, hogy nem beszelunk mar?
MSNen mondta el, hogy tetszem neki.
Kerdezte tolem, hogy nem, de en nem mondtam semmit; majd ra 5 percre azt irta, hogy csak ennyit akart, es most mar megy, es elkoszont.
Ha ő is tetszik neked. Akkor gyorsan kellene cselekedned, mielőtt kiábrándul belőled. Mondd el neki, hogy nem akartad megbántani, sőt Ő is nagyon tetszik neked. Vagy valami ilyesmit.
Sok sikert! :)
5 hónapja?? Jéééézusom...:D
Neked tetszik?
Azért nem keres,mert azt gondolja milyen gáz ez így,mivel nem reagáltál semmit,és azt érzi beégett előtted..Keresd már fel te szerencsétlen!:DD
Előtte ti kavartatok?? Vagy volt valami?? Vagy csak szimplán elmondta, hogy tetszik neked..?
Előtte milyen volt a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!