Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak holnap, hogy ne csináljak magamból hülyét?
21 éves létemre "elcsavarta" a fejemet a 25-30 évvel idősebb tanárom. Jött és megszédített. Egész nap ő jár a fejemben.
Holnap lesz vele óra, de attól tartok, hogy ha rám veti azt a csábító tekintetét, látszani fog az arcomon, hogy olvadozok.
Sajnos én az az ember vagyok, akinek az arcán látszik a lelke minden rezdülése. Persze igyekszem póker-arcot vágni..
De félek, hogy a szemeim elárulnak...
Mire gondoljak, hogy ne legyenek csillagosak a szemeim? :D
Most ez viccesnek tűnhet, de tényleg nem akarok hülyét csinálni magamból.
Tudtok valami stratégiát? Hogy keményítsek be, hogy semmi se látszódjon rajtam?
Ugyan ez volt velem! Csak én nem reagáltam az ő bókjaira!
Az órán úgy csináltam mint ha őt röhögném és mindennek vége lett
Szia! Feltételezem, hogy lány vagy (az ilyen esetek 99,98%-ban lány diák és férfi tanár között figyelhető meg ilyen jelenség). Ez nagyon gyakori a korod béli lányok körében, azért van, mert ebben a korban vonzódtok a tudással rendelkező férfiakhoz. A valamiben lévő magas fokú műveltség. Ez természetes és gyakran kapcsolatba is kerülnek. Én nem tanácsolom, hogy bármiféle kapcsolatba kerülj vele, mert ez nem egy életképes kapcsolat, de az se nagy baj, úgy is hamar vége lesz.
Tudom, ezzel nem válaszoltam a kérdésedre. Hát megpróbálok. Szerintem is a rossz tulajdonságait erősítsd fel magadban és próbálj a tananyagra koncentrálni. Képzeld, hogy egyáltalán nem tetszik, amikor ránézel, próbálj meg egy másik ismerősödet oda képzelni, akihez nem vonzódsz. Tudom, mondani könnyű, de hidd el nem lehetetlen. Remélem segítettem, majd számolj be a fejleményekről!
Na megvolt az óra vele...az van, amitől tartottam, minél többet látom, annál inkább elvarázsol.
Próbáltam póker-arcot vágni, félig-meddig sikerült is, de a szememre tuti rá volt írva valami. :(
Nem tudok nem ellágyulni, mikor a szemeibe nézek. :(
Annyira rossz, minden percben őt hallgatnám. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!