Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak azért hívtak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak azért hívtak el hogy nevessenek egyet rajtam?

Figyelt kérdés
Facebookon össze ismerkedtem egy lánnyal.. inkább csak barát volt mert van már neki pasija.. és ma van a születés napja meg minden.. még soha sem találkoztam ezzel a lánnyal... mikor mentem hozzá meg kérdeztem tőle hogy egyedül lesz és mondta hogy a barátnőivel van... elmentem oda ahová el hívtak le eléjük a lépcsőházuk elé... mikor oda mentem nevettek meg beszélgettek valamiről és halkan... ott álltam miközben ők beszélgettek meg minden... nagyot hazudtak mert a barátja annak a lánynak ott volt náluk.. barátja kinézett az ablakon és felhívta barátnőjét aki el hívott.. és utána elkezdtek engem sértegetni... és nevetgéltek valamin... és közben gúnyolódtak rajta..:( elég szarul esett hazudott is és még gúnyt is űztek belőlem... Ez miért volt nekik olyan jó?..:S és miért velem csinálták ezt?...
2012. okt. 14. 20:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ez megtörtént veled.. Hova jut ez a világ.. És tényleg nem értem, ebben most mi volt a lényeg? Elég szánalmas humorérzékük van. Talán az ilyenek esetek miatt is vagyok távolságtartó az emberekkel. Nem rossz dolog, fontold meg.

19/F

2012. okt. 31. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!