Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a lány?
2012. okt. 14. 19:35
11/26 anonim válasza:
megnöveszti a haját már átlép nem rossz kategóriába (nálam) (:
12/26 anonim válasza:
még rövid hajjal is jó csaj, ami nagy szó!
13/26 anonim válasza:
14/26 A kérdező kommentje:
Van rá példa, hogy smink se segít.. De ennyire nem foglalkozok ezzel hogy utána keresgéljek, és fikázzam őket:D nem hiszem, hogy emiatt naív lennék:) plusz már minden nő sminkeli magát valamilyen szinten, szerintem bárki is vagy, összetennéd a két kezed ha így néznél ki valaha is még smink nélkül is mint pl Selena Gomez vagy Kim Kardashian:D
2012. okt. 14. 22:20
15/26 anonim válasza:
Selina Gomez smink nélküli képével mi a gond? Kicsit álmos és unott képet vág, de amúgy ugyan annyira szép. A többi viszont tényleg borzasztó.
16/26 anonim válasza:
Pasi vagyok, szóval elég morcos lennék ha egy reggel Kim Kardashian fejével ébrednék. Csak sminkesnek tanulok(NEM vagyok meleg), és nem akartam, hogy lebecsüljék a szakmámat:D
17/26 anonim válasza:
szexi de kb 0%ban aranyos ami nekem fontos lenne :/
18/26 anonim válasza:
A haj fura,viszont az arca szép.Majdnem ellent akartam mondani az utolsónak,de jobban megnézve a képeket...lehet nem kifejezetten aranyos arca van,bár szerencsére nem is zord.A smink ami van rajta pont annyi amennyi kell.A barna szem a lényeg:))
19/26 Fülünyúl válasza:
Bezzeg amikor magamról raktam be képeket, azt úgy töröltették/törölték mint a szél! :) Elvileg az is szabályellenes, hogy mások képeit linkeljük ide a gyk-ra, de úgy látom, az én korábbi kérdésemen kívül, minden ilyen mások képével teletűzdelt kérdés megmarad, pedig én ráadásul saját képeimet linkeltem. Érdekes dolgok ezek... De hát ilyen a magyar virtus.
20/26 anonim válasza:
Ezaizé, The Saturdays-es énekes csajszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!