Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szex után egyből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szex után egyből alszik! Minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, és amikor végzünk akkor ő már egyből alszik.Ez mindegy,hogy milyen időpontban van, lehet délben is akkor is alszik utána!

Én még utána szívesen tévéznék vagy beszélgetnék vele!

22 éves szóval fiatal még.

Ha véletlen tévézünk akkor is a Fischingen Huntigot kell nézni..

Ami engem nem zavar,mert örülök neki,hogy van ami érdekli...ez csak mellékadalék

22N

2012. okt. 14. 09:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na az en parom pont ilyen volt noben! Az vicc az hogy gyakorlatilag fekudt mindig mint egy fadarab es onnan vezenyelt...
2012. okt. 14. 11:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg a párodnak, hogy néze meg az inferno filmet. Abban a filmben Van Damme két nőt fektett meg és azután elmegy balhézni. Utána mondhatod neki "na így kell csinálni édes" XD
2012. okt. 14. 12:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egy gyógyszertári magazinban olvastam pár hónapja egy cikket amiben ezt a kérdést fircikolják.Ott azt írták hogy a férfiaknál az orgazmus az agyban nagy mennyiségben felszabadithatja azokat a hormonokat ami pl. az normál alváshoz is szükséges.Mondjuk kinél mennyit,nőknél KEVESEBBET. Állítólag X-mg nyugtató hatásával ér fel.. :)

..de nem tudom.. :D

2012. dec. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!