Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet valaha jutni ezen? Ha igen, hogyan? (lent)
Tudom, tudom. Csalt is, hazudozott is, lelépett amikor a legnagyobb szükségem volt rá.
Az utóbbi időben kezdett igazán becsülni (miután ragaszkodtam a fiunkhoz), és szeretni, de a gond, hogy én már nem tudnék bízni benne, és hogy ő is beismeri, hogy ezidáig teljesen más elképzelései voltak arról a nőről, akit feleségül fog venni.
Haragudni haragszom rá eleget, ha mással leszek sem fogom őt jobban útálni. És igazatok lehet, néha én is egy hülyének érzem magam, aki mindent eltűr... De ha nem szeretőként nézek rá, egy megtört embert látok, akin segíteni szeretnék barátként.
Lehet félreértettem, de a vetélésért azért ne Őt okold szerintem.
Mindenesetre valóban rosszul bánt veled, de Te is hibás vagy, mert ahelyett, hogy tanulnál a hibából még belesétálsz jópárszor.
Az tényleg nem igaz, hogy az első szerelem nem múlik el, nálam is iszonyatosan nagy élmény volt, imádtuk egymást és sok időbe telt mire kihevertem a szakítást(ahogyan neki is),most így visszagondolva, csak nézek, hogy hogy lehettem egy ilyen férfival.Aki bár velem kedves volt és talán szeretett is, de más embereket lenézett, átvert és megsértett rengetegszer.Egyszerűen nem illettünk össze.
Ma már nem érzek semmit és áldom a napot mikor kimondtam, hogy legyen vége.
Azóta van párom akivel nem kezdődött ilyen gyorsan és elsöprően, de mára jobban szeretem mindennél.
Mit kell tenned, hogy elfelejtsd?
Szakítsd meg vele végleg minden kapcsolatod.(Személyes, telefon, facebook, e-mail, minden)
Próbálj meg nem gondolni rá, foglald le magad, legyél a barátaiddal, szórakozz és majdcsak megismered aki szeret és tisztel.Nem úgy mint Ő.
Sok sikert!
Am. nem magáért a vetélésért hibáztatom. Annyira hülye én sem vagyok (bár az, hogy sokat idegeskedtem miatta is okozhatta..). Hanem azért, mert hónapokkal korában előjött a téma, és én azt mondtam, ha teherbe esnék, nem vetetném el a gyermekemet. Akkor azt mondta, hogy becsül engem ezért. Aztán miután tudtára adtam, hogy apa lett, másról sem tudott beszélni, csak az abortuszról.... Gyűlölöm, gyűlölöm, gyűlölöm!!!! Ráadásul Budapestre utazott, kb. 180 km-re tőlünk, azért, hogy letegye a jogsiját, amit mellesleg itt is megtehetett volna. De hálistennek az Isten meghallgatott imáimban, és 5-ször cseszte el azt a kurv@ vizsgát.
A nyakamban a keresztjével, az ujjamon a gyűrűjével arra gondolok, bárcsak ne ismertem volna meg, bárcsak ne fogadtam volna vissza, bárcsak azonnal kiraktam volna az ajtón, mikor halott tekintettel bámult a semmibe ahelyett, hogy átölelt volna, bárcsak ne kerestem volna a vetélés után többé, bárcsak ne töltöttem volna vele a nyarat, és bárcsak ne hagytam volna, hogy a barátommá váljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!