Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még lány akit nem érdekel hogy a fiú hogy néz ki, csak az hogy ki ő?
Figyelt kérdés
Miért van hogy a lányokat nem érdekli az aki törődik is velük csak az aki ki van gyúrva mint atom?2012. okt. 13. 14:14
1/13 anonim válasza:
Ilyen sosem létezett... Tegyél azért hogy jobban nézz ki, ne csak siránkozz, hogy sajnáljanak...
2/13 anonim válasza:
szerintem attól hogy egy pasi jól néz ki, még nem leszek szerelmes belé :D ha csak annyit tud felmutatni hogy szép izmos, akkor mit csináljak vele? rakjam ki a vitrinbe dísznek? :D
szerintem több ilyen lány van, mint gondolnád..
3/13 anonim válasza:
Te melyik világban élsz?
minden ember megnézi a külsőt mivel azt látjuk meg először :)
4/13 anonim válasza:
Amikor meglátsz egy embert, ezt gondolod?
"Milyen jól lehetne vele beszélgetni! Biztosan megértő, és sosem áskálódik! Annyira kiönteném neki a lelkem!"
Na látod, nem. :)
5/13 anonim válasza:
Az én elméletem az hogy a szerelem 2 dolgon alapul 1. tetszik(a külsője) 2. tetszik (a tulajdonságai)
7/13 anonim válasza:
Nem értem miért vannak egyesek felháborodva azon, hogy valaki nem jön össze valakivel, aki nem tetszik neki. A párkapcsolat egyik alapja a szex, amihez az kell, hogy kívánd a másikat. Ha valaki nem tetszik elsőre, az később sem fog megtetszeni hiába vannak jó belső tulajdonságai.
8/13 anonim válasza:
isstenem..te nem láttál ég csúnya fiút nővel?
9/13 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs,te is az alapjàn vàlasztasz elsősorban hogy hogy néz ki a csaj,mindenki igy kezdi aztàn ha nem csunya akkor ismered meg hogy milyen ember.Elég butasàg azt gondolni hogy ők màsképp teszik.
10/13 anonim válasza:
van még pasi akit nem érdekel hogy a nő hogy néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!