Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelsz vagy merszhez kérhetnék kicsit durva feladatokat?
a szintje minimum segg megmarkolásánál legyen
és max a gatyába/bugyiba benyúlás környékén legyen
légyszi csak az írjon aki tényleg ír feladatot és nem debilséget
na de jó hogy éppen értelmes télleg választ nem kaptam csak tanácsot hogy mit ne csináljak
anyádnak mond meg hogy mit csináljon ne gép elött vagánykodjá!!
Basszátok meg hagyjátok már őket azt csinálnak amit akarnak nem a ti dolgotok ő csak ötleteket kért nem tudom mér kell elmenni ennyire a témától hogy átmenjen az egész abba h itt oltogatjátok egymást meg lebasszátok a másikat igaz hogy 14 évesen még fiatalok de mi is csináltunk hasonlókat és belőlem meg a bnőimből se lett ribanc és a barátainkból se lettek helyimenőcsávók -.-" szal nem értem ezeket az embereket akik azért jönnek ide hogy baszogassák a másikat. MI VAN MÁSSAL NEM TUDJÁTOK ELFOGLALNI MAGATOKAT?OTTHON LEUGATNAK BENNETEK ÉS NEM SZÓLHATTOK VISSZA, ÉS EZÉRT ITT KELL KIÉLNI MAGATOKAT?
na de hogy én se térjek el teljesen a témától:
1.a tejszívhab lenyalása erogén zónákról mindig nyerő(pl nyak száj mell belső comb)
2.tegyetek jégkockákat a csaj/pasi testére elszórtan és azt kell szájjal leszedni úgyhogy közben nem lehet a nyelvet levenni a másik testéről
3.az egyik srác beleveri egy üvegbe és amennyit tud abból be kell venni a szájába(azt h elenyelje ne tegyétek kötelezővé)
a többi ötletet má5r elmondták most így csak ennyi jutott eszembe de ha kitalálok valamit akk majd írok még (am bocsi az off miatt csak idegesítenek ezek az emberek)
jó szórakozást :D
Szerintem is igaza van az előzőnek,sak a magad héza táján sepregessél :)
1.nyílt terepen mindenki előtt kézen fogva sétálni és csókolózgatni,stb.
2.először a fiú gyengéden megfogja a lány derekát,átkarolja,majd mint akik szerelmesek,megcsókolják egymást.
Ezután a játék végéig mindig vigyél be egy ellenkező nemű embert a wcbe ha mész
Bugyuta vetkőzz le (melltartó nélkül!) és így csikizzenek min. 10 percig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!