Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felelsz vagy merszhez kérhetné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelsz vagy merszhez kérhetnék kicsit durva feladatokat?

Figyelt kérdés

a szintje minimum segg megmarkolásánál legyen

és max a gatyába/bugyiba benyúlás környékén legyen

légyszi csak az írjon aki tényleg ír feladatot és nem debilséget

2009. aug. 6. 17:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
aaaaah XD
2009. aug. 8. 12:56
 12/27 anonim ***** válasza:
73%

"látom olvasni meg nem tudok" - 14 évesen ezt már illene, ha írni nem is tudsz...

Előbb ezekkel foglalkozz, aztán jöhet a szex téma...

2009. aug. 8. 13:49
 13/27 anonim ***** válasza:
33%
Én a kérdezőnél fiatalabb vagyok, de ez szerintem is idiótaság. Menjetek inkább biciklizni közösen.
2009. aug. 8. 13:58
 14/27 anonim ***** válasza:
36%

nem azt kérdezte h mi a véleményetek arrol h ezt akarják csinálni 14 évesen !! hanem ötleteket kért.. nem oltogatást! ha nincs ötleted ne irjál vagy ennyire unatkozol ??? namind1. ha őt ez érdekli 14 évesen akkor ez érdekli. ő dolga. NA:D

bocs az offért:D

am azok a jook amiket a 2. váloszolo irt :) nincs több ötletem bocsi:)

2009. aug. 8. 14:15
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

orgia/gruppenszex??

néha ugy érzem magam hogy le vagyok maradva mert 16évesen szűz vok és még nem volt nőm :-o

2009. aug. 8. 14:21
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
Ha már a szüleik ne nevelik őket, valakinek meg kell tenni. Nagyon helyes, hogy beszóltak nekik. Bár úgyse hallgatnak senkire, de legalább megpróbáltuk.
2009. aug. 8. 14:22
 17/27 A kérdező kommentje:

jaja nyugottan aztán egymást pontozzátok felfele csak éppen ez nem válasz a kérdésre szóval tök hülyeség

és igen nem éppen ti fogjátok majd megmondani mit csinálhatunk és mit nem. attól hogy a ti időtökben még nem volt ez attól még nem azt jelenti hogy nem is lehet

mert mikor csinálhatunk valamit "petting" terén? 30 évesen?

2009. aug. 8. 20:23
 18/27 anonim ***** válasza:
58%
Játsszatok,ha akartok...seggmegfogás,csók még belefér..de a többi már necces...14évesen ez még tényleg elég korai...gyerekek vagytok ti még az ilyesmihez.Nem kell korán kezdeni...az ilyenekből lesznek a ribancok,meg a "helyimenőcsávók"...
2009. aug. 8. 20:56
 19/27 anonim ***** válasza:
51%

basszátok meg 0%

sok nyomorék lepontoz:D nem tehetek rola h szüzek vagytok

2009. aug. 9. 12:54
 20/27 anonim ***** válasza:
36%

Na tisztázzunk néhány dolgot. A 0%osnak üzenem, hogy megérdemli azt nullát és nem vagyok szűz, úgyhogy inkább menjél máshová találgatni, mert ez nem jött be!

A kérdezőnek pedig, hogy nincs olyan, hogy az én időmben, mert 18 éves vagyok. És a világért sem akarjuk megmondani, hogy mit csináljatok, LESZARJUK a fejeteket, csupán egy figyelmeztetés volt az okosabbaktól, hogy 14 évesen nem egymás farkát meg punciját kéne fogdozni haverságból. Ha annyira dedós gyerek vagy, hogy ezt felfogd, akkor meg aztán végképp nem való nektek az ilyesmi. Amúgy meg egy normális ember nem úgy kezdi a pettinget, hogy gruppenben poénból, hanem a barátjával/barátnőjével otthon kettesben. Bár 14 évesen nem is várom tőled, hogy ezt felfogd ezzel a hatalmas intelligenciaszinteddel öcsi...

2009. aug. 9. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!