Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire felháborodva mindenki azon, hogy fontos a külső a párválasztásban?
Vagy csak nekem ilyen egyértelmű,hogy azzal kezdek el járni,aki tetszik is? Miért egyátalán van olyan,hogy pl valakit megkérdezünk,hogy tetszik-e neki a saját párja és azt mondja,hogy fúj nem,csak a belsőjét szeretem amúgy meg tök ronda?
Jó nyilván van olyan,hogy nem igazán tetszik valaki,aztán megismered és a belsője megszépíti a külsejét,de hát ebben is benne van,hogy megszépíti a külsejét,tehát tetszik és jól néz ki a szemedben.
Akkor meg miért vannak kiakadva csomóan,hogy miért ilyen fontos a külső?
mindenki ez alapján dönt eléggé egyértelmű.
max itt a gyiken hazudják azt sokan,hogy milyen vonzó is egy törpe,kisfarkú,csóró gyerek.
szerintem a külső nem fontos, pl neked egy olyan lány tetszik, akik alapjából nem valami szép, de kedves nem bunkó.. stb
A belső a fontos a külső le van kakálva!
Hantaboy c. film:
Gyerek:
-Apa: fiam, anyáddal is így jöttünk össze hogy megláttam, és húú..
-Fiú: na de apa, csak a belső a fontos azt mondja mindenki.
-Apa: ilyet csak a csúnya emberek mondanak, fiam..
Vagy valami ilyesmi volt.
A lényeg, hogy szerintem is fontos a külső, az alapján döntöd el hogy meg akarod-e ismerni a belsőjét.
Az az igazsag, hogy van akinek nagyon fontos, van akinek kevesbe!
Nekem pl. fontos, ennek ellenere volt egy hosszan tarto /4 ev/ parkapcsolatom egy nem tul helyes fiuval es meg csak nem is tetszett a kulseje eppen hogy csak elfogadtam.
Viszont nagyon jokat nevettunk egyutt, sok kozos jo pillanatot eltunk meg, es mindig volt kozos temank is.
A sex nem volt jo vele.
Nekem biztos nem, de valahogy elfogadtam ezt is.
Lehet hogy egy ferfi erre keptelen lenne.
Nem tudom.
Persze az a jo ha kivul belul tetszik a parod!;)
Szerintem itt kis félreértés van, ezért vannak a felháborodások.
Tény, hogy fontos a külső a párválasztásban. Viszont az is tény, hogy mindenki számára más a vonzó.
Épp ezért egy sokak szerint ronda ember is lehet együtt egy csodás külsővel megáldott emberrel, mert bejönnek egymásnak.
Nekem is tetszett már olyan pasi, akire minden egyes ismerősöm kivétel nélkül azt mondta, hogy ronda. Én szerelmes voltam belé, nekem tetszett.
Na igen, azt is figyelembe kell venni, hogy az embereknek más és más az ízlésük.
Az én barátomra mindenki azt mondta, hogy kedves, okos, de olyan csúúúúnya!
Na, én imádom a szerzetes-szerűen kopaszodó fejét és a vézna, 60 kilós testét. Az illata pedig egyszerűen mennyei :) Mármint a sajátja, nem a dezodorjáé. Amikor csak otthon vagyunk és nem ken magára semmit, imádom.
Nekem ő az, aki tökéletes.
Ez a külső dolog amúgy is fura, sokszor addig nem látsz szépnek valakit, amíg nem beszélsz vele.
Volt már hogy ránéztem egy lányra, teljesen közömbös voltam, de miután beszéltem vele pár percet kifejezetten megtetszett.
Aztán elzavart a fenébe és azóta se láttam de az már egy egészen más téma :D
A külsőt nekem pl az illető hangja is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!