Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajoknak bejön ha a pasijukna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoknak bejön ha a pasijuknak van kocsija és mindenfelé autózgat csak úgy hobbiból?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 14:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, mert én is imádok kocsikázni!
2013. márc. 23. 15:12
 22/26 anonim ***** válasza:
Egyszer baromira elszégyelled majd magad ezért...
2013. júl. 28. 13:17
 23/26 anonim ***** válasza:
#1 "bicicajozz" ? :D megnéznélek bicicajozni, te cica :D
2013. júl. 28. 14:22
 24/26 anonim ***** válasza:

Az hogy van-e kocsi lényegtelen, én sétálgatni szeretek, akkor lehet egymással foglalkozni.

Ha csak úgy autózgatna céltalanul, nem tetszene, nem szeretnék egy komolytalan, nem életre való társat, aki szórja a pénzt értelmetlenül.

21/l

2013. szept. 3. 23:06
 25/26 anonim ***** válasza:
és szennyezi a környezetet!
2013. szept. 4. 05:07
 26/26 Árpi4 ***** válasza:
Hát először is: fiatal koromban leshettem volna, hogy mikor lesz párkapcsolatom. Ugyanis nem volt lakásom, így gyorsan szereztem autót. Az hazudik, aki a kocsi döntő előnyeit próbálja bírálgatni. Egyszerűen, egy "kocsimentesnek" fogalma sincs arról, hogy miről mond le. Azáltal, hogy van autóm, csupán egyetlen nap 2 órával több a szabad időm. Nem ázok, nem fázok. És szeretek kocsikázni, de általában nem céltalanul. pl. az olasz tengerparton 10 nap nekem, a harmadába kerül, mint a "Kocsitlanoknak". Ezért évente legalább 3-szor megjelenek ott. És a hegyekbe is megyek, és a Balatonra, a Velencei tóhoz is. Kocsi és utánfutó segítségével építkeztem. Pestről az Anyám birtokára (Pannónia) is kocsival járok. És mivel elektromos autóm is van, annak a költsége csupán 1/4-e a vonat-busz párosnak, és értendő ez a menetidőre is. Szennyezem a levegőt??? ... hát, a nyolcvanas években az autók legalább 10-szer ennyi mocskot okádtak a levehőbe... Dugók vannak? Azt többnyire maga, az ember generálja. Pl. Híd lezárások, Rakpart lezárások, össze-vissza egyirányosítgatások, lakó-övezeteskedések stb. sétálgató utcák. 1985-óta Budapest közút hálózata 1/3-dával csökkent. Őszintén érdekel egyébként, a saját maga nem kocsizik, az mit izgul a dugók miatt??? Meg kellene mindent szüntetni... Csak kerékpárosok legyenek? Jah, és az autósok fizessék a súlyadót, stb. Neeem??? Amúgy vagy tetszik, vagy nem, de egy autós fiúnak legalább 10-szer akkora az esélye a csajozásra... mint a mezitlábasoknak. Majd megtanulják lassan... csak elbuknak 50-100 jó nőcskét, amig nem esik le a tantusz náluk!
nov. 4. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!