Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez nálatok mit jelent?
Van egy lány aki nekem tetszik és ezt ő is tudja, sokat találkoztunk együtt megyünk suliba és jövünk. Jól elvagyunk. Most hétvégén lesz egy fontos beszélgerésünk( a kapcsolatunkról) tudja hogy most mit szeretnék.Velem is találkozgat.
Ott kezdődik a probléma hogy van/volt egy hosszú kapcsolata.
Tegnap láttiam a barátjával, nekem azt mondta hogy a legjobb barátnőjével találkozott, megkérdeztem tegnap h mit csinál ma és azt mondta h a barátnőjével találkozik. Ez mit jelent?
18/f
Kötődik a másikhoz de valami mégsem jó,ha feléd kacsintgat.
Mondd meg neki konkrétan,hogy vagy veled legyen vagy felejtsd el. A nőknek amúgy is szimpatikusabb a határozott férfi,aki megpróbálja de nem megy át egy kiskutyába...Nem bántás a férfiak felé de így van. Legyél határozott de mégis mutasd ki ha nem jön be neki,akkor állj tovább kicsit had küzdjön ő is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!