Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy újra szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra szóba álljon velem ez a lány?

Figyelt kérdés

Egyetemi csoporttársammal külön találkoztam még az évkezdés előtt, amikor senki nem ismert senkit. Tök nyitott volt, kedves, együtt filmeztünk, kajáltunk, 100% ban szimpatikus voltam neki és elfogadott. Még aznap mondta is, hogy nézhetnénk máskoris filmet csak ne horrort.

Másnap meg valahogy megváltozott. Bevágott egy kicsit ilyen "hülyep.csa" szerű flegma karaktert, amiből szép lassan kihámozott egy csinált gőgös utálatot, pedig láttam a szemén, hogy szenved de végigcsinálta.

Most sikerült szerintem saját magával is elhitetnie, hogy én egy h.lye gy.kér vagyok aki rányomult, ami nem igaz. Sőt, még az estével kapcsolatban is ellentmondásos hazugságokat magyarázott nekem, hogy ő nem is akart filmet nézni csak úgy odateleportáltam az ágyába és valahogy végignéztük, meg hogy nem is akarta, hogy felmenjek, nem értem miért mondta ezt amikor ez nem igaz, mert láttam rajta.

Nekem meg egyszerűen csak hiányzik a barátsága, és azok a kedves nyitott szavak amiket aznap kaptam tőle és leadhattam neki. Barátja van de ez szerintem nem mentség a bunkóságra, még csak át sem karoltam este, nem nyomultam rá. Talán azért mert bent volt a szobatársa, de megúszta, szóval főleg nem értem miért panaszkodik.

Még a facebookon is letörölt, hozzám sem szól, nekem meg minden nap végig kell néznem, hogy ott van a csoportban mintha zombivá változott volna. Beszélni se nagyon tudok vele, próbál nem törődni velem. És én is kénytelen vagyok ezt tenni, ha nem akarom megalázni magam mint férfi, mint ember.

Azon kívül, hogy békén hagyom mit tehetek, hogy újra emberszámba vegyen? Igazából nem is értem mi történt azóta.. komolyan nem értem...

Mondjuk ma egy nagyon kapkodó nőies köszönést vágott oda hozzám, de továbbra sem szólt hozzám egész végig. Ráadásul egy csomó srác nyomul rá a csoportból és ez az a játék amit nagyon nem szeretek. Főleg, ha behúz a lány egy ilyen fekete zsákba.

Mit tegyek? Nagyon szeretném visszakapni. Beszélni nem tudok a fejével..

Már arra gondoltam, hogy adok neki egy virágot, csak nem teljesen illene az alkalomhoz és félek, nehogy bolondnak nézzen miatta.

2012. okt. 10. 21:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ja, még a végén kiderül, hogy ő a rendes:D:DD az ilyeneket b_sszák át a csajok, és jól is teszik:D:D mentegeted mert bunkó...
2012. okt. 10. 22:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Tessék, megválaszoltad a saját kérdésedet :)
2012. okt. 10. 22:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltam meg. Még mindig nem tudom mit tegyek, hogy visszakapjam, legalább az illuziot.
2012. okt. 10. 22:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez a csaj hülye. Beszélgess más lányokkal, hátha az elfeledteti.
2012. okt. 10. 23:14
 15/21 A kérdező kommentje:
leszarom már
2012. okt. 10. 23:21
 16/21 A kérdező kommentje:
most még el is fogja olvasni... megtalált valaki az egyetemről :D
 17/21 A kérdező kommentje:
faszomkivan
 18/21 A kérdező kommentje:
Baby igazából ezt neked is leírtam, szóval nem lesz új. De így legalább látod mi jáccódik le a fejemben... k.rvaszarérzés.
2012. okt. 10. 23:24
 19/21 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__34..

Ezen is lehet csámcsogni, meg az egész kib.szott magánéletemen meg lelki ügyeimen.....

2012. okt. 10. 23:50
 20/21 A kérdező kommentje:
2012. okt. 10. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!