Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék népszerű a lányoknál? Hogy legyek jó pasi?
Hozzáállás kérdése az egész.
Tudom magamról hogy nem épp egy szívtipró alkat vagyok, de igyekszem elfogadni magam, és ahogy megfigyeltem, a nők megérzik ha valaki magabiztos.
Példának okáért volt egy lány, aki úgy másfél évvel ezelőtt szinte élből elutasított mikor közeledni kezdtem felé, tegnapelőtt este pedig vele töltöttem az éjszakát.
Szóval mindenekelőtt a magad háza táján tegyél rendet, sokkal könnyebb dolgod lesz.
szia!
Kíváncsiságból: hány éves vagy?
egy dolgot jegyezz meg! A humorral és udvariassággal, kedvességgel BÁRKIT leveszel a lábáról! A humoros pasikat mindenki nagyon bírja. Az udvariasság már kiment a divatból, nagyon szeretjük mi nők, ha pl előre engednek a buszon :)
Ha megvan a kiszemelt, legyél vele kedves, írj neki sms-eket és nagyon figyelj rá, még akkor is, ha pletykál a legjobb barátnőjének a barátnőjének a pasijának a húgának a pasijáról :D
egy tapasztalt lány :)
én a pasimmal azért vagyok együtt mert ilyen :)
első ránézésre nem tetszett, de szimpi volt, mert sokat nevettünk és nagyon nagyon kedves!
Azóta is együtt vagyunk (5 és fél éve).
Ennyi :P
Mindenkinek más a jó.
Más beszól nekem, hogy tudok párommal együtt lenni, de nekem meg tetszik. Kövér, kopaszodó, de mégis hosszú hajú, szakállas, nem álmaim hapsija külsőleg, de már az első randin elcsavarta a fejem, annyira kedves, figyelmes, aranyos volt. Randi végén kis félősen megkérdezte: megölelhetlek? És ennek már 6,5 éve és ahhh. Hamarosan költözünk, családot alapítunk a kis pénzünkből, nem is kell ennél több a boldog élethez, mint egy igazán szerető társ.
23/l
Az udvariasságról: rengetegszer volt rá példa, hogy magam elé engedtem egy lányt, és még meg sem köszönte. Sőt! Egyszer beszólt egy, hogy ,,Qvazimodokám, hiába engedsz magad elé, ugysem dughatsz meg˝
Hiába vagyok kedves, romantikus; nem érek el vele semmit, mivel nem vagyok jópasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!