Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék népszerű a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék népszerű a lányoknál? Hogy legyek jó pasi?

Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 18:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egész butaság. Én nem vagyok egy adonisz 2m magas 130kg és nem vagyok gyúrmás!! De mégis szeretnek engem a lányok. :)
2012. okt. 10. 19:06
 12/27 anonim ***** válasza:

Hozzáállás kérdése az egész.

Tudom magamról hogy nem épp egy szívtipró alkat vagyok, de igyekszem elfogadni magam, és ahogy megfigyeltem, a nők megérzik ha valaki magabiztos.

Példának okáért volt egy lány, aki úgy másfél évvel ezelőtt szinte élből elutasított mikor közeledni kezdtem felé, tegnapelőtt este pedig vele töltöttem az éjszakát.

Szóval mindenekelőtt a magad háza táján tegyél rendet, sokkal könnyebb dolgod lesz.

2012. okt. 10. 19:23
 13/27 anonim ***** válasza:
Előző, annak sok más oka is lehet: jobban nézel ki azóta, jobban állsz anyagilag, esetleg részeg volt a csaj, v nagy F-vitaminhiánya volt már.
2012. okt. 10. 19:29
 14/27 anonim ***** válasza:

szia!

Kíváncsiságból: hány éves vagy?

egy dolgot jegyezz meg! A humorral és udvariassággal, kedvességgel BÁRKIT leveszel a lábáról! A humoros pasikat mindenki nagyon bírja. Az udvariasság már kiment a divatból, nagyon szeretjük mi nők, ha pl előre engednek a buszon :)

Ha megvan a kiszemelt, legyél vele kedves, írj neki sms-eket és nagyon figyelj rá, még akkor is, ha pletykál a legjobb barátnőjének a barátnőjének a pasijának a húgának a pasijáról :D

egy tapasztalt lány :)

2012. okt. 10. 19:54
 15/27 anonim ***** válasza:
Amit a tapasztalt lány ír, az egyenes út a barátzónába (hacsak nem vagy nagyon jóképű) :)
2012. okt. 10. 20:09
 16/27 anonim ***** válasza:

én a pasimmal azért vagyok együtt mert ilyen :)

első ránézésre nem tetszett, de szimpi volt, mert sokat nevettünk és nagyon nagyon kedves!

Azóta is együtt vagyunk (5 és fél éve).

Ennyi :P

2012. okt. 10. 22:44
 17/27 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a jó.

Más beszól nekem, hogy tudok párommal együtt lenni, de nekem meg tetszik. Kövér, kopaszodó, de mégis hosszú hajú, szakállas, nem álmaim hapsija külsőleg, de már az első randin elcsavarta a fejem, annyira kedves, figyelmes, aranyos volt. Randi végén kis félősen megkérdezte: megölelhetlek? És ennek már 6,5 éve és ahhh. Hamarosan költözünk, családot alapítunk a kis pénzünkből, nem is kell ennél több a boldog élethez, mint egy igazán szerető társ.

23/l

2012. okt. 11. 10:45
 18/27 anonim ***** válasza:
14-es: igazad van, annyira jóleső érzés tud lenni, amikor egy férfi előre enged, buszon vagy ajtóban, bárhol, hogy az valami hihetetlen. Hirtelen nagyon szépnek érzem magam, még ha semmi jelentősége se volt, csak udvarias. :)
2012. okt. 11. 10:48
 19/27 anonim ***** válasza:
Érdekes, h mindig csak lányok írják, h azzal hódította meg őket a pasi, h annyira kedves, aranyos, udvarias, humoros. Fiúk sosem írják azt, h ezzel hódították meg a csajukat. Valszeg azért, mert nincs ilyen, ti lányok v kamuztok, v az előnyös külseje miatt beleképzeltek mindenféle jó tulajdonságot a pasitokba.
2012. okt. 11. 18:09
 20/27 anonim ***** válasza:

Az udvariasságról: rengetegszer volt rá példa, hogy magam elé engedtem egy lányt, és még meg sem köszönte. Sőt! Egyszer beszólt egy, hogy ,,Qvazimodokám, hiába engedsz magad elé, ugysem dughatsz meg˝

Hiába vagyok kedves, romantikus; nem érek el vele semmit, mivel nem vagyok jópasi.

2012. okt. 11. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!