Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít manapság 20-as években párválasztásnál a pénz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 01:30
11/19 anonim válasza:
23/l vagyok. Nekem olyan szinten számít, hogy egy csövest nem választanék, és olyan embert sem tartanék el, aki nem keres munkát, mert az neki büdös, és velem akarná magát eltartatni. Ezen felül nem. A mostani barátomnak alkalmi adminisztrációs munkája van, az anyjával él (mondjuk kétszintes családi házban, de akkor is szeretném, ha egy garzonban élne :D), nem tudunk minden este ide-oda elmenni, de erre magasról teszek. Mert szeretem, és kész :).
12/19 anonim válasza:
11:54 vagyok, ja, és kocsija sincs, ha vki kíváncsi rá :D.
13/19 anonim válasza:
Kaptam egy kedves levelet valamelyik beteg férfitársamtól, hogy lehet bűn ronda a feleségem: na, akkor ti csak ne sírjatok, ha sok nő a külsőre megy, nektek is ugyanolyan fontos, bár kinek nem...
14/19 anonim válasza:
Tényleg sok itt a beteg ember. Nézzetek már szét hogy mennyi pár van adósságban lakás és egyéb hitelek miatt. Ők sem bmw vel járnak, hanem bkv val.
15/19 anonim válasza:
valamivel meg kell magyarázni a saját sikertelenségüket, minden nő hibás de ők, ááá dehogy
16/19 anonim válasza:
A pasi is hibás hogy elhanyagolja a testét és nem tud sok pénzt keresni . Meg mi is a szép nőkre bukunk. mindenki ijen
17/19 anonim válasza:
16:47
Beszélj a saját nevedbe! Köszönöm!
18/19 anonim válasza:
Én úgy tartom, hogy az anyagi BIZTONSÁG, és a külső csak egy primitív, kellemes alap a párkapcsolatokban. Persze, az alapra még rá is kell építeni, szóval egyáltalán nem elég. Sok ember kellemesebben épít betonra, mint ha belesüllyedne a sárba. Ebben a hasonlatban az anyagiakat csak a beton jelképezi, a ráépülendő "ház" már kötődésből, összhangból, együttérzésből, SZERELEMBŐL épül. Szerintem csak az a baj, hogy sok ember elfelejtette, hogy mik ezek, és csodálkozik, hogy nem tud kapcsolatokat építeni, csak ez a "nők pénzéhes ribancok" elvűség köti le.
19/19 anonim válasza:
Csak le ne szűrje valaki ebből hasonlatból, hogy "a pénz az alapja a kapcsolatoknak", NEM! a pénz kevés. Sokan még sárra is hajlandóak építeni, mert nagyon szeretik egymást. Mások meg szánalmasan a nőket szidjak, mert fogalmuk sincs, hogy működik egy párkapcsolat. Nem, nem csak papucsiságról szól, nem elég a hűség, és a teljes egyoldalú odaadás, ami erőltetett. sok romantikusnak áltatott személy nem is gondolná mennyire hamis, amikor nem is ismer valakit, talán nem is érti, de úgy "szereti".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!