Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vennéd ezt az sms-t? Megsértődnél?
Minden nap szoktunk msn-en beszélgetni, már taliztunk is párszor, de még nem jöttünk össze. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk egymással. Pár napja elutazott (nyaralni), és azóta minden nap küldött visszahívósa sms-t. Nem hiszem, hogy azt akarta, hogy hívjam fel, sztem csak éreztetni akarta, hogy gondolt rám, és mivel nincs pénz a mobilján, csak visszahívós smst tud küldeni. Ma visszaírtam neki, hogy "nem hívlak vissza, mert nem szeretek telefonálni:D de te is hiányzol:(". Erre nem írt vissza - azaz nem küldött visszahívós smst. Ugye ezen nem sértődött meg?! És hogy vennéd, hogy te nem is írtad, hogy hiányzok,én meg oda írom, hogy "te IS hiányzol"?
16/L
Szerintem nincs ebben az SMS-ben semmi rossz. Én örülnék egy ilyennek. (Mármint, hogyha szingli lennék. Ha szingli lennék... :P)
Ne aggódj emiatt, bajdod nem lesz belőle, ha meg ezen kiakadt a srác, akkor úgyis csak a problémák lennének vele.
22/f
a nem szeretek telefonálni azt jelenti, hogy ne irj több sms-t, ne hívj fel, agyamra megy a napi sms, és hogy nekem kell hivogatnom téged
majd ha visszajött, kiderül, tényleg szeret-e
mondjuk biztos fogja rágni magát napokig, lehet, hogy elhagy
én ebből azt venném ki h nem akarja h tovább csörgessem mert zavarja és idegesitem:S
de ha hazajött irj rá msnen és legyél nagyon kedves igy visszafordithatod a folyamatot, sztem most már fél megcsörgetni....
és majd ird meg neki h nem ugy gondoltad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!