Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretném próbálni a nyakkiszívást, de?
Szeretném ha a barátom kiszívná a nyakamat, mert kíváncsi vagyok milyen, mert szeretem ha csókolgatja, de attól félek, hogy az osztályban megjegyzéseket tesznek majd, meg tesiórán kötelező a haj össze gumizása és hát akkor úgy eléggé feltűnő lenne, mert múltkor is a férfi(!!) tanár elég érdekes megjegyzéseket tett az egyik lány, osztálytársunkra..
Normális válaszokat szeretnék..légyszíves..
Köszönöm!:)
de mi a francnak?
kiváncsi vagy mi? a normális emberek nem csinálják és igen megnéznének az iskolában sőt még ki is beszélnének :OO
Az előbb meg egy csaj tett fel kérdést, hogy véletlenül nyakon "ostorozta" a barátját, az is nagyon hasonló volt.
Te ugyanaz a kérdező vagy? :D
Amikor szívja kicsit szúrkálós érzés, aztán semmi aztán elmúlik :D
Semmi jó nincs benne, én is ki akartam próbálni, aztán mikor egyszer a barátom kiszívta(nem direkt, csak így sikerült) akkor meg takargattam a nyakamat mert szégyelltem.
Ha annyira kíváncsi vagy szívd ki magadnak pl a karodat vagy valahol, ahol nem nagyon látszik. Ugyan az az érzés, csak nem a nyakadon de szerintem semmi jó nincs benne!
én szeretem, amikor a barátom kiszívja a nyakamat. nem mindennapos dolog, viszont ha megtörténik, akkor az előjáték része. elég izgató, amikor amikor a nyak és a fül körül "matat" a másik.
de szerintem sem kéne ezzel játszani, nem néznék jó szemmel a tanárok!
Nekem csak az jön be, ha én szívom ki a barátomét :) neki meg az, ha én az övét :)
És abból sincs gond, hogy hogyan takarja el, mivel sehogyan, abszolút nem szégyelli, sőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!