Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A betegségem ellenére miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A betegségem ellenére miért nem tudna megbocsátani?

Figyelt kérdés
Ez egy hosszú történet de megpróbálom röviden leírni! Az exem és én már lassan fél éve szakítottunk és én nem tudtam kiheverni (ő nem szeretett), aztán jóba lettem a nővérevel és így mindig eljártunk közösen bulizni volt egy olyan időszak amikor kavartunk is még. csak voltak olyan helyzetek h kicsit többet ittam a kelleténél és veszekedtem vele minden sérelmet amit lehet felhoztam neki és ezt annyiszor eljátszottam h besokalt és most már utál, ma próbáltam azt kérni tőle h legalább egy kicsit legyünk jóba de hajthatatlan :( Lassan 1 hónapja derült ki h rossz indulatú veserákom van ami már áttétet képezett és az orvos fél évnél nem adott többet :( már felfogtam h ennyi volt, de kérdem én tudom h hibás vagyok de így se lehet megbocsátani? már annyira össze vagyok így is zavarodva h nem tudom h hogyan kérjek tőle bocsánatot h ha végleg elmegyek ebből a szempontból jó legyen nekem...... L(21)

#rák #bocsátani
2012. okt. 8. 21:07
1 2
 11/20 Yorxun Yorxun ***** válasza:

Így van.

Egyébként pedig ha a volt barátod ilyen veled, akkor nyugodtan keress egy újat.

2012. okt. 8. 21:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Épp ez az h most már h ez van velem nem akarok senkit :s
2012. okt. 8. 21:50
 13/20 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Miért nem?
2012. okt. 8. 22:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem tojj le mindenkit aki nincs úgy igazán melletted és magaddal fogalkozz h rendbejöjjenek a dolgok. Én drukkolok h megyogyulj. Aztán ha jobban vagy akkor majd lesz egy új férfi az életedben. Most kisebb gondod is nagyobb annál h az ő bocsánatáért esdekelj.
2012. okt. 8. 22:27
 15/20 anonim ***** válasza:
igy van ne törödj vele ha 1 ennyiét fel húzta magát akkor nem érdemel meg téged ne hogy még te érezd rosszul ezét magad és gyógyulást:)
2012. okt. 9. 09:57
 16/20 A kérdező kommentje:
persze h nem kellene vele foglalkoznom de annyira rossz ez így :s de kért egy kis gondolkodási időt h átgondolja a dolgokat
2012. okt. 9. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:

szia,

először is sok-sok kitartás.velem hasonló volt 2éve.akkor még 1ütt voltunk az exemmel.tüdőrák,áttétes,sokfelé volt áttét sajnos.kemo,sugárterápia,minden volt sajnos.nekem is jósoltak 5évet,1évet,majd 6-7hónapot is.jól megszenvedte a kapcsolatunk,mert megijedtem a halál tudatától,és sok butaságot csináltam,2hónapja szakított velem.én most túlestem a nehezén,majdnem egészséges lettem.Sajnos az orvosok sok esetben nem tudják reálisan megmondani,mi lesz x idő múlva.nálam is ez történt,inkább a legrosszabbra készítettek fel.közben pedig alig kellett kórházban lennem,szinte lábon "kihordtam" az egészet,mert baromira élni akartam,és a szervezetem jól vette az egész sokkot.

szerintem emiatt ne béküljetek ki...lehet,h csak rosszabb lenne.én az egész kapcsolatom tönkremenését ennek a betegségnek tudhatom be.ha újrakezdhetném,szakítottam volna vele inkább,amikor megtudtam,h ez van...

sok erőt és kitartást kívánok neked!

2012. okt. 10. 21:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva :( engem asszem már ilyenkor nem érdekelne h ki mit gondol, megpróbálnám kibulizni magam..

de szerintem is hagyd a srácot, keress inkább vkit akivel még jól érezheted magad, bár megértem h nem akarsz fájdalmat okozni senkinek h belédszeressen :/

2012. okt. 10. 22:47
 19/20 anonim ***** válasza:
hogy vagy?
2013. márc. 8. 17:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor mostanra halott vagy??:((
2013. nov. 25. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!