Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben fehér színű folyásom van (nem mindig, csak legtöbbször) Mitől lehet? Valamilyen betegségem van?
Nagyon zavar a dolog, általában akkor jelentkezik ha nem vagyok benedvesedve. Mit lehet ellene tenni?
(Minden nap fürdök:) és 1-2 hetente intim zuhanyt is csinálok, mielőtt valaki a higiéniába kötne bele)
Köszi szépen!
Istenem megint egy ,,értelmes" kérdés egy kihívásokkal küszködő kiscsajtól!
basszus mi lenne ha elhúznál nőgyógyászhoz????szerinted ezt itt látatlanban megtudja neked válaszolni bárki is??!
ha arra van eszed,h d*gj,akkor arra is legyen,h alkalomadtán felkeress egy orvost!!!főleg ha szükséges!
(anno az effélék repültek nagyokat a Taigetoszról!)
Kedves 15:12! Közlöm Veled, hogy nem vagyok kiscsaj, a kiscsaj megnevezésből már kb. 10 éve kinőttem! Egyébként úgy tudom itt senki szabja/szabhatja meg ki milyen kérdést tehet fel! Also ha nem tetszik egy kérdés nem kell belekattintatni/elolvasni és venni a fáradtságot, hogy degradáló válaszokat írj! Ezzel a kérdéssel olyan nőket céloztam volna meg akinek volt már hasonló problémája, mert minek álljak sorba 6 órát ha esetleg egy vény nélkül kapható gyógyszerrel is meglehet oldani a problémát! Erről ennyit!
Az intim zuhany pedig egy olyan eszköz amivel a nők a hüvelyüket tisztítják (ajánlatos lenne minden közösülés, strand stb. után)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!