Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex közben fehér színű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben fehér színű folyásom van (nem mindig, csak legtöbbször) Mitől lehet? Valamilyen betegségem van?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar a dolog, általában akkor jelentkezik ha nem vagyok benedvesedve. Mit lehet ellene tenni?

(Minden nap fürdök:) és 1-2 hetente intim zuhanyt is csinálok, mielőtt valaki a higiéniába kötne bele)

Köszi szépen!

2012. jan. 10. 14:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
14:41: Ha egy nő benedvesedik az rendszerint átlátszó folyadék!
2012. jan. 10. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

kedves nagyon okos kérdező!

nem mondtam,h nem tehetsz fel kérdést,csak azt mondtam,h hülye vagy!amit tartok is!ha felnőtt nő létedre felteszel egy ilyen kérdést,és egy ilyen oldalon vársz rá választ(pfff),akkor továbbra is idióta vagy és ennyi!

jah egy náthával én sem rohannék orvoshoz,de fehér folyással annál inkább!szval az életkorod alapján lehet,h felnőtt vagy,de a kérdésed nem erre utal!

ha nem tetszik kimoderálhatsz,teszek rá(d)!

2012. jan. 11. 11:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Nehogy azt hidd már, hogy majd leállok itt jelentgetni, hagy lássa mindenki te meg mekkora barom vagy, hogy az életedből elpazarolsz egy ilyen, számodra jelentéktelen kérdésre 5 percre, ráadásul úgy, hogy süket fülekre találsz ráadásul baromságokat is beszélsz! Te meg lehet, hogy annyira értelmesnek tartod magad, hogy másokat leszólhatsz, de pont ezzel bizonyítod be, hogy kötözködésedből kifolyólag pont saját magadat tartod kevesebbre embertársaidnál! Sajnállak, hogy neked ez az egy élvezkedés jut az életedből, hogy ezen az oldalon csesztetsz -hál' istennek idegen- embert! Azt javaslom Neked nézz szét kicsit a nagyvilágban, és rájössz mennyivel nagyobb problémák is vannak annál, minthogy másokat kiosztogass és nagy embernek tartsd magad! Senkit nem érdekel! Szevasz!
2012. jan. 11. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!