Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A betegségem ellenére miért nem tudna megbocsátani?
Figyelt kérdés
Ez egy hosszú történet de megpróbálom röviden leírni! Az exem és én már lassan fél éve szakítottunk és én nem tudtam kiheverni (ő nem szeretett), aztán jóba lettem a nővérevel és így mindig eljártunk közösen bulizni volt egy olyan időszak amikor kavartunk is még. csak voltak olyan helyzetek h kicsit többet ittam a kelleténél és veszekedtem vele minden sérelmet amit lehet felhoztam neki és ezt annyiszor eljátszottam h besokalt és most már utál, ma próbáltam azt kérni tőle h legalább egy kicsit legyünk jóba de hajthatatlan :( Lassan 1 hónapja derült ki h rossz indulatú veserákom van ami már áttétet képezett és az orvos fél évnél nem adott többet :( már felfogtam h ennyi volt, de kérdem én tudom h hibás vagyok de így se lehet megbocsátani? már annyira össze vagyok így is zavarodva h nem tudom h hogyan kérjek tőle bocsánatot h ha végleg elmegyek ebből a szempontból jó legyen nekem...... L(21)#rák #bocsátani
2012. okt. 8. 21:07
1/20 Robbantós Ririka válasza:
Hát, ha megbocsátást nem is tudsz tőle kicsikarni, azért egy emberi együttérzést kitaposni biztos menni fog.
2/20 anonim válasza:
21 évesen ilyen betegség :OOO ...
3/20 anonim válasza:
2. voltam. amúgy nem ettől függ igazán h jó lesz-e neked abból a szempontból. egyébként sajnálom ezt az egészet :(
4/20 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ezt úgy látszik örököltem :( apa nagybátyja is veserákban halt meg
2012. okt. 8. 21:12
5/20 A kérdező kommentje:
1. hozzászóló h érted ezt az emberi együttérzést?
2012. okt. 8. 21:13
7/20 A kérdező kommentje:
sztem ilyennel senki nem viccelne :s
2012. okt. 8. 21:27
8/20 A kérdező kommentje:
ja vagy az emberi együttérzésre értetted?
2012. okt. 8. 21:33
9/20 Yorxun Yorxun válasza:
Szervusz,
1. A betegségeddel kapcsolatban: Soha, soha, soha ne add fel!
2. Volt barátoddal kapcsolatban: fogadd el a véleményét, és adj neki egy kis időt.
Egyébként komolyan, küzdj, és semmiképpen ne add fel. Sok ember győzte már le ezt a betegséget, te is le tudod! :)
10/20 A kérdező kommentje:
tudom minden fejben dől el mindenki ezt mondja, rajta vagyok h meggyógyuljak
2012. okt. 8. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!