Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik a fontosabb? Hogy egy lány szép legyen, vagy inkább okos?
Hát azért olyan aki nem tetszik az lehet akármilyen okos barátnőm sosem lenne, de ha túl hülye akkor sem.
Ergo legyen esze is és nézzen is ki annyira jól ami kb. az ideálom lenne.
De ha csak szexről van szó akkor a lényeg h jól nézzen ki, nem számít ha hülye :)
Én ugyan nem fiú vagyok, de remélem nem baj, hogy írok:D
Szerintem az elején a szépséget tarthatják fontosnak a fiúk, aztán pár kapcsolat után rájönnek, hogy nem az a fontosabb...
Egyik osztálytársnőm is szép, de vihog és meg játssza az agyát(és ezt most nem féltékenységből vagy ilyesmiből írom)...csak tényleg iszonyatosan eltúloz mindent...úgy túldramatizálja a dolgokat, magára akarja hívni a figyelmét...olyan szinten, hogy az már abszurd...na mind1...Szóval a lényeg, hogy egyik fiú oszt. társam össze jött vele év elején, mert hogy "szép"...és "Lesz egy jó csajom"...aztán 2 hét múlva szakítottak is..pont ezért, mert "üres" volt a csaj...és most ott tart a srác, hogy azt hajtogatja folyton, hogy "De megjátssza magát..nem tudom hogy tudtam járni vele"...
Tehát ha engem kérdezel, akkor "első az ész és a belső"...de persze a szépség és az ész nem zárja ki egymást...Attól, hogy olyan szerencsés vagy, hogy szépen születsz, tanulhatsz is, hogy egy kis műveltséged is legyen:)
17/L
Ne legyen szép.Okos legyen.Mert ha nem szép,attól még nem biztos,hogy ronda.Viszont ha nem okos,akkor biztos,hogy buta.Amúgy meg a szépség múlandó.
37F
#15- hahaha... ezzel vitatkoznék...
#16- Ez milyen bölcs gondolat... :)
#17- egyetértek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!