Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Adott két csaj. Mind a kettô nagyon szép. Az egyik félénk, édes, és megértô, a másik vakmerô, temperamentumos, és megmondja a véleményét az embereknek. Melyik típust választanátok?

KORT ÍRJATOK LÉGYSZI, EZ A LÉNYEGE A DOLOGNAK!

2012. okt. 7. 22:42
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ô volt mindig a 'jó csaj' meg a 'megdugnám'. Én fiúsabb vagyok. Inkább fiúkkal lógok... Múltkor ezt tárgyaltuk a haverjaimmal, kíváncsi voltam, ti mit mondotok.
2012. okt. 7. 23:12
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem rossz, mások, de negatívnak nem tekinthető egyik személyiség sem.
2012. okt. 7. 23:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Az, hogy "fiús" vagy, önmagában már alig mond nekem valamit. Egy csomó csaj csinál tök ugyanolyan dolgokat, szeret fiúkkal lógni, és fiúsnak tartja magát. De ha egy csomó csaj fiúsnak tartja magát, elgondolkoztató, hogy van-e értelme fiúsnak nevezni őket?
2012. okt. 7. 23:14
 24/26 Theodorik84 ***** válasza:
Én az elsőt.....28/F
2012. okt. 8. 22:04
 25/26 anonim ***** válasza:

"De kint a valóéletbe igenis legyen "szüksége" rám, vagyis kelljen megvédeni, és kiállni mellette. Az hogy elöttem vagánykodik nem egyenlő azzal, hogy az utcán is.

Vagyis tartom magam ahhoz, hogyha elmegyünk egy buliba mondjuk sok ismeretlen, vagyis számára ismeretlen emberhez, legyen kicsit meghúzockodó félénk tipus."

Elég fura, hogy azért akarsz félénk lányt, hogy mindenképp szüksége legyen rád. De a te dolgod. :)

2012. okt. 9. 09:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk így biztonságosabb, nem fog megcsalni, nem lesz túl "népszerű", és mivel te véded meg, nem nagyon mer nélküled menni sehová..
2012. okt. 9. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!