Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Adott két csaj. Mind a kettô nagyon szép. Az egyik félénk, édes, és megértô, a másik vakmerô, temperamentumos, és megmondja a véleményét az embereknek. Melyik típust választanátok?

KORT ÍRJATOK LÉGYSZI, EZ A LÉNYEGE A DOLOGNAK!

2012. okt. 7. 22:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

9/10- ezt nem csak így lehet értelmezni, te már következtettél, melyik lehet a kérdező?

Lehet az első is.

Ráadásul attól, hogy valakinek van véleménye, és megmondja, nem biztos hogy drámázik, vagy féltékeny.

Az én egyik csaj ismerősöm is ilyen, és egyáltalán nem rendez soha jelentet, sőt, nagyon is higgadt.

2012. okt. 7. 22:55
 12/26 A kérdező kommentje:
Drága negyedik, és egyben ötödik válaszoló. Ha már itt tartunk, elmondanám, hogy én egyik kategóriába sem tartozom. A barátnôm félénk, de barátságos, a másik barátnôm szókimondó, de ugyanakkor megértô is, és neki is van. Senki sem sír, mindenki boldog, és mindenki éli a maga életét az interneten kívül. ;)
2012. okt. 7. 22:58
 13/26 anonim ***** válasza:

Mindenképpen egyértelműen az elsőt.

De szép legyen ám!

2012. okt. 7. 22:59
 14/26 anonim ***** válasza:

Egyébként épp azokra nem jellemző a jelenet rendezés, akik kiegyensúlyozottak, van önbizalmuk, nem félénkek és mástól várnak védelmet, biztonságot.

Aki mégis, és csak veled szemben, 4szemközt vagány, az úgyis drámázni fog neked, ha olyan van.

2012. okt. 7. 23:00
 15/26 anonim ***** válasza:

"Drága negyedik, és egyben ötödik válaszoló. Ha már itt tartunk, elmondanám, hogy én egyik kategóriába sem tartozom. A barátnôm félénk, de barátságos, a másik barátnôm szókimondó, de ugyanakkor megértô is, és neki is van. Senki sem sír, mindenki boldog, és mindenki éli a maga életét az interneten kívül. ;)"

Akkor jó, megnyugodtam. :D

A félénk-barátságos jó kombó (ellenben a félénk-depresszívvel!), és lehet is fiúja, csak ennek a típusnak a hátránya, hogy a fiúk nehezebben veszik észre őket, illetve hajlamosak elhagyni egy izgalmasabb csajért. Még az 1. mellett érvelő is azt írta, 4szemközt legyen vagány a csaj.

A 2. típussal sincs gond, ha egyben megértő is. :)

2012. okt. 7. 23:02
 16/26 A kérdező kommentje:
Félénket inkább úgy értem, hogy nem szeret a közzéppontban lenni, és nem minden második mondata egy hatalmas poén. Lehet, hogy rossz szót használtam, az esetleges félreértések miatt elnézést kérek.
2012. okt. 7. 23:02
 17/26 anonim ***** válasza:
A másodikat szeretőnek, az elsőt pedig feleségnek, ha már kitomboltam magam ketteskével. 21/F
2012. okt. 7. 23:07
 18/26 anonim ***** válasza:
17: Jó döntés, főleg hogy a kettes típusba tartozók általában lelépnek, mielőtt benned a házasság gondolata felmerülne (értsd: bennük nem merül fel annyira:)
2012. okt. 7. 23:08
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nos hát ha már így melemelegedtünk... :D

Az egyik barátnôm nagyon szép, úgy néz ki, mint hófehérke, óriási sötét szemei vannak, és hosszú, sötétbarna haja, hófehér bôre. Alacsony, inkább a félénkebb kategóriába tartozik, mert csak édesen mosolyog, nem nagyhangú, társaságban nem nagyon tud megszólalni, hagyja a többieket érvényesülni. Szûkebb, ismertebb körben, vagy kettesben viszont eszméletlen jól el tudunk szórakozni, bevállalós, és mindig meg tud nevettetni, ha kell. És lehet rá számítani mindenféle lelki dolgogban, együttérzô. Ôt mindig szerették a fiúk, de sosem barátként, mindig beleestek, vagy a hülyébb kategória kiröhögte. Nem szeretett flörtölni... Ellenben a másik barátnômmel, aki minden hülyeségben benne van, haláli vicces, mindig van valami jó sztorija, vannak tipikus káromkodásai, de nem durvák, és állandóan ô van a középpontban.

2012. okt. 7. 23:09
 20/26 anonim ***** válasza:

A 4-5. válaszolónak:

Én írtam hogy legyen vagány, vagyis hogy tőlem ne "féljen", neekm mondja meg ha baj van, vagy mondja meg ha rossz valami.

De kint a valóéletbe igenis legyen "szüksége" rám, vagyis kelljen megvédeni, és kiállni mellette. Az hogy elöttem vagánykodik nem egyenlő azzal, hogy az utcán is.

Vagyis tartom magam ahhoz, hogyha elmegyünk egy buliba mondjuk sok ismeretlen, vagyis számára ismeretlen emberhez, legyen kicsit meghúzockodó félénk tipus.

De nemhiszem hogy létezik olyan félénk csaj aki a pasiátol is fél... mert akkor még a szex se müködne soha.

2012. okt. 7. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!