Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Adott két csaj. Mind a kettô nagyon szép. Az egyik félénk, édes, és megértô, a másik vakmerô, temperamentumos, és megmondja a véleményét az embereknek. Melyik típust választanátok?

KORT ÍRJATOK LÉGYSZI, EZ A LÉNYEGE A DOLOGNAK!

2012. okt. 7. 22:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

a elsőt

16/f

2012. okt. 7. 22:43
 2/26 anonim ***** válasza:

1.

18/f

2012. okt. 7. 22:44
 3/26 anonim ***** válasza:

1.

23f

2012. okt. 7. 22:45
 4/26 anonim ***** válasza:

Mindenki a 2.-at választja. Úgyhogy az első itt sír gyakorin, hogy hol vannak a normális fiúk, miért nem közeledik egy sem?

A második meg válogat a 165 jelentkező közül. :)

2012. okt. 7. 22:46
 5/26 anonim ***** válasza:
Elnézést. 165 EZRET akartam írni. :D
2012. okt. 7. 22:47
 6/26 anonim ***** válasza:

Egyik se rossz de talán az elsőt.

17/F

2012. okt. 7. 22:48
 7/26 anonim ***** válasza:

Az első önbizalomhiányos, a második hirtelen. Nehéz döntés.

17/F

2012. okt. 7. 22:49
 8/26 anonim ***** válasza:

1. mindenképp.

16/F

2012. okt. 7. 22:49
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok, nem értem a 4/5-öst.

Véleményem szerint csaj az illető, és a 2. tipusba tartozik és féltékenységi rohama van.

Nekem mindig is a félénk, biztonságra vágyó 4szemközt mégis vagány de megértő csajszi az álomcsajszi nem a vakmerő megmondomatutit tipusú mások lelkébe belegázolok ha megsérted az egómat kisköcsög feelinges csaj.

Persze az tény hogy a "meghúzockodó lányok" egy része "kétszínű" is, vagyis nem az aminek mutatja magát.

De akkor is egyértelmű hogy első.

2012. okt. 7. 22:51
 10/26 anonim ***** válasza:

Egyébként két olyan sarkított példát írtál, mint amikor csajoktól kérdezik, hogy "b.nkó" vagy "nyámnyila" pasit választanának-e?

Mintha középút nem is lenne.

A túl vakmerő, hirtelen természetű, temperamentumos nem jó, de a félénk se. Főleg a félénk-édes-megértő ebben a kombóban valami kis... (nem írom minek tűnik, de nem egészséges csajnak).

A megmondja a véleményét-dolog, meg a határozottság, bátorság az ideális szerintem, és ha ehhez jön a "megértő".

2012. okt. 7. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!