Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyiket választanátok?
Adott két csaj. Mind a kettô nagyon szép. Az egyik félénk, édes, és megértô, a másik vakmerô, temperamentumos, és megmondja a véleményét az embereknek. Melyik típust választanátok?
KORT ÍRJATOK LÉGYSZI, EZ A LÉNYEGE A DOLOGNAK!
Mindenki a 2.-at választja. Úgyhogy az első itt sír gyakorin, hogy hol vannak a normális fiúk, miért nem közeledik egy sem?
A második meg válogat a 165 jelentkező közül. :)
Egyik se rossz de talán az elsőt.
17/F
Az első önbizalomhiányos, a második hirtelen. Nehéz döntés.
17/F
második vagyok, nem értem a 4/5-öst.
Véleményem szerint csaj az illető, és a 2. tipusba tartozik és féltékenységi rohama van.
Nekem mindig is a félénk, biztonságra vágyó 4szemközt mégis vagány de megértő csajszi az álomcsajszi nem a vakmerő megmondomatutit tipusú mások lelkébe belegázolok ha megsérted az egómat kisköcsög feelinges csaj.
Persze az tény hogy a "meghúzockodó lányok" egy része "kétszínű" is, vagyis nem az aminek mutatja magát.
De akkor is egyértelmű hogy első.
Egyébként két olyan sarkított példát írtál, mint amikor csajoktól kérdezik, hogy "b.nkó" vagy "nyámnyila" pasit választanának-e?
Mintha középút nem is lenne.
A túl vakmerő, hirtelen természetű, temperamentumos nem jó, de a félénk se. Főleg a félénk-édes-megértő ebben a kombóban valami kis... (nem írom minek tűnik, de nem egészséges csajnak).
A megmondja a véleményét-dolog, meg a határozottság, bátorság az ideális szerintem, és ha ehhez jön a "megértő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!