Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
ha bajotok van egymással azt ne itt beszéljétek meg...
amúgy én most leszek 14 éves és kb nekem is most lesz meg az első csókom valakivel mégsem parázok.majd jön magától!;)
ettől ne félj...;)
jön magától,a fiú irányít,aztán meg már megy...semmi komplikált nincs benne.
de valóban lehet,h nem 12 évesen kell ezt elkezdeni:)
áhhh...falba verem a fejem komolyan:D
ezt a kérdést ennyiszer kiírni...
Igen, ahogyan sokan mondták, van kereső, és azt is tudom, hogy találnál ugyanilyen kérdést...
És.., csakhogy valami hasznosat is írjak neked 14 éves fejjel: nem kell elsietni, jön magától, moss fogat.
Amúgymeg..honnan tudnánk, hogy a pasi hogyan csókol, majd ő megtanít, ne tőlünk várd el.
hát látom sok bunkó vélemény érkezett...
nyugodjatok meg, egy lány akkor csókolozik ha ugy érzi kész van rá. én majdnem 13 éves lettem amikor elöször csókoloztam, és azóta ölnének a csókomért. csak hajsd el a fejed, hosszu puszit adsz, kinyitod a szád, és kavarodsz a nyelve között a nyelveddel. lehet kispárnán nem az igazi, de előszőr az is jó lesz :) de ne ugy kavarodj a nyelve körül mint ha ételmaradékot keresnél.
sok sikert.
én 11 éves voltam mikor legelőször csókolóztam a pasimmal akivel már fél éve voltam együtt és azelött ő se smárolt,de mégse volt gond! minnél jobban parázol hogy el fogod rontani meg minden,annál rosszabbul fogod magad érezni. ja és javaslom ne az első jött-menttel csókolózz hanem akit tényleg szeretsz! egy élmény lesz :) amúgy tényleg hülye kérdés volt
15/L
ez most nem ide tartozik,de nem minden 12éves ilyen..lehetnek érettebbek.és vannak is.
jönni fog magától,nyugi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!